Uutiset

HIFK:n pelottavalta jättimöröltä myrskyvaroitus TPS:lle: ”Tapani pelata on sellainen, että…”

21.03.2017 16:05

Helsingin IFK:lla on paljon voitettavaa mutta vielä enemmän hävittävää, kun puolivälieräsarja Turun Palloseuraa vastaan starttaa tänään.

Vaikka vakuuttavasti pelannut Tepsi sijoittui runkosarjassa toiseksi ja HIFK sätki tiensä jatkoon vasta säälipleijareiden kautta, turkulaiset saavat olla varuillaan. Aurajoen yli on kahlaamassa motivoitunut HIFK.

- Viimeiset 15 peliä ollaan pelattu hyvin. Olemme saaneet ketjut kasaan ja neljä kenttää jylläämään, Roope Hintz vakuuttaa Seiskalle.

HIFK ja Roope Hintz kohtaavat TPS:n ja Tomi Kallion.
HIFK ja Roope Hintz kohtaavat TPS:n ja Tomi Kallion.

Stadilaisilla on kasvojenpesun paikka, sillä jättibudjetilla operoiva seura on toistaiseksi flopannut pahasti. HIFK:n kundit ovat saaneet kuulla koko kauden muiden naureskeluja, kun peli ei ole meinannut loksahtaa millään uomiinsa.

- Emme ole ottaneet niitä juttuja pukukoppiin, vaan siellä meillä on oma juttumme. Meillä on itseemme kova usko ja luotto, Hintz kuittaa.

Nytkö HIFK sitten näyttää, mistä kana pissii?

- Just näin. Nyt ei muuta kuin pistetään pökköä pesään!

Yleisöäänestyksellä Liigan viihdyttävimmäksi pelaajaksi äänestetty Joe Finley jakoi sunnuntaina faneille nimikirjoituksia Helsingin Rautatientorilla.
Yleisöäänestyksellä Liigan viihdyttävimmäksi pelaajaksi äänestetty Joe Finley jakoi sunnuntaina faneille nimikirjoituksia Helsingin Rautatientorilla.

On mielenkiintoista nähdä, millaisen lisämausteen stadilaisten Joe Finley tuo ottelupariin. Peräti 203-senttinen ja 114-kiloinen jättiläismörkö ei ole tunnettu minään herrasmiespelaajana – mutta fanien mieleen mies kyllä on.

Siitä osoituksena Finley pokkasi sunnuntaina yleisöäänestyksen tuloksena Liigan viihdyttävimmän pelaajan palkinnon.

- Fanit ovat tärkeintä ja on kiva saada heiltä vähän tunnustusta, Finley murahti Seiskalle.

Miten kuvailisit itseäsi?

- Kaukalossa otan työni erittäin vakavasti, mutta kaukalon ulkopuolella olen aika rento kaveri. Tykkään hassutella pukuhuoneessa jätkien kanssa, on tärkeää pitää mieli virkeänä.

- Mutta kyllä, olen ehdottomasti joukkuepelaaja. Joukkue tulee aina ensin.

Vastustajien on syytä pitää pää ylhäällä, kun HIFK:N numero 3 liukuu laatikkoon.
Vastustajien on syytä pitää pää ylhäällä, kun HIFK:n numero 3 liukuu laatikkoon.

Ja joukkueen eteen herra Finley on valmis tekemään mitä tilanne vaatii. Tepsikin voi olla varma sitä, että kun vastustajan numero 3 on jäällä, HIFK:n maalin edustalla on vain makuupaikkoja jaossa.

- Maalivahtimme ovat tehneet hyvää työtä, joten meidän täytyy antaa heille kaikin tavoin työrauha. Tapani pelata maalin edessä on sellainen, että… Luulen veskareiden arvostavan sitä, Finley muotoili.

TPS:n ja HIFK:n välinen puolivälieräsarja alkaa tänään tiistaina Turun Gatorade Centerissä klo 18.30. Välieräjoukkue on selvillä viimeistään lauantaina 1.4.

Kanada-malja eli Poika.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!