Uutiset

Gräyh, kuumat TIS-komistukset - osa paljastaa vatsalihakset ja osa ei!

10.02.2016 14:32

Temptation Island Suomi -ohjelman toisella tuotantokaudella nähdään 12 toinen toistaan kuumempaa sinkkukomistusta. Ohjelman promokuvissa osa poseeraa ilman paitaa, kun taas osa on pitänyt paidan visusti päällään.

 

 

Aaro, 23, on helsinkiläinen merkonomi, joka on viihtynyt sinkkuna vuoden ja on vauhdikkaan sinkkuelämänsä myötä tullut tutuksi Helsingin yöelämässä. Vaaleatukkaisista naisista pitävän kaverin mottona onkin ”Ilta ei ole onnistunut, jos ei seuraavana aamuna ole morgania”.

 

 

Ylivieskalainen rakennusmies Aleksi, 23, harrastaa kuntosalia ja nukkumista, mikä onkin hyvä, sillä vuoden kestänyt sinkkuelämä on Aleksilla välillä melkoista juhlimista.

 

 

Helsinkiläinen Eetu, 24 on rento ja kaikkien kanssa toimeen tuleva, huumorintajuinen kaveri. Telinevoimistelijataustainen Eetu lupaa naisille tukevaa olkapäätä niin iloissa kuin suruissakin.

 

 

Helsinkiläinen Iiro, 25, on nähty aikaisemmin treffailemassa jo Aatami etsii Eevaa- ja Hottikset-ohjelmissa, ja nyt juontajan ja stripparin hommia paiskiva mies näyttää pokaustaitojaan Temptation Islandilla. Menevällä kaverilla on aina flirtti silmäkulmassa ja hän rakastaa naisia ja deittailua.

 

 

Jaakko, 19, on iloinen videobloggaaja Lahdesta. Sinkkuna hän on viihtynyt jo pidemmän aikaa ja nauttinut olostaan. Jaakko kuvailee itseään värikkääksi some-persoonaksi.

 

 

Rento ja sosiaalinen Jeri, 20, on kaikkien kaveri. Sinkkuna hän on ollut hiukan yli kolme vuotta ja nauttii sinkkuelämästään, kavereiden kanssa hengailusta, yöelämästä ja perheen kanssa ajan viettämisestä.

 

 

Porvoolainen logistiikka-alalla työskentelevä Jesse, 22, kuvailee itseään äkkipikaiseksi, kärsimättömäksi ja vaativaksi, mutta väittää silti olevansa mukavaa seuraa! Komistus ihastuttaa myös Hunksien riveissä.

 

 

Porvoolainen Joel E., 27, on räjäytystöitä tekevä nuorimies. Sinkkuelämää on takana noin kolme vuotta, mutta Joelin mukaan sen kyllä sitten huomaa, kun kolahtaa!

 

 

Joli-lempinimellä kulkeva Joel H., 21, on luonteeltaan rauhallinen, avoin ja muut huomioon ottava persoona. Sinkkuna hän on viihtynyt noin 8 kuukautta. Kaikkien kanssa toimeen tuleva helsinkiläinen datanomi on sinkkuna menevämpi kuin parisuhteessa ollessaan.

 

 

Karri, 28, on huomaavainen herrasmiesrenttu Helsingistä. Sinkkuna tämä positiivinen ja helposti lähestyttävä komistus on viihtynyt vähän yli vuoden verran. Lähettinä työskentelevä Karri tykkää viettää vauhdikasta sinkkuelämää, mutta myös viettää aikaa kotona ruoanlaiton ja pitkien päiväunien parissa – etenkin hyvässä seurassa!

 

 

Tontsa, 28, on omien sanojensa mukaan ”perusputkari” Vantaalta, joka tekee kaiken kahteen kertaan. Tämän pehmeän nallekarhun harrastuksia ovat punttisali, viini, ruoanlaitto ja karaoke. Tontsa on luonteeltaan kaikille mukava, seurallinen viihdyttäjä, mikä ei jää epäselväksi Temptation Islandillakaan.

 

 

Stubeksi kutsutun Tuomaksen, 23, sinkkuelämä täyttyy työnteosta, salilla treenaamisesta ja kavereiden kanssa hauskanpidosta. Vapaa-aikansa hän vetää aina satanen lasissa! Sitä oikeaa ei Tuomaksen kohdalle ole vakavaan suhteeseen asti vielä osunut.

Temptation Island Suomi -ohjelman alkaa Nelosella keskiviikkona 23. maaliskuuta.

Kuka on kuumin? Kommentoi!

 

Kuvat Nelonen

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!