fbq
Uutiset
10.03.2020 15:02
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
SIni Ariell
Glam-malli Sini Ariell avautuu kokemastaan keskenmenosta: "Kukaan ei jaa kokemuksia näistä, mutta minä jaan"
Uutiset
10.03.2020 15:02
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Austaraliassa miehensä Stuartin ja tyttärensä Pennyn kanssa asuva Sini Ariell avautuu blogissaan kipeästä asiasta, keskenmenosta. Sini kertoo tulleensa raskaaksi tämän vuoden alussa. Aluksi kaikki näytti menevän hyvin.

Hupsista keikkaa ja olinkin pamahtanut paksuksi. Taas! Stuart oli huippu iloinen tällä kertaa, olihan hänestä kasvanut ihan maailman upein isä. Penny näytti tajuavan, kun selitimme hänelle myöhemmin miksi äitillä on niin iso maha. Maha nimittäin kasvoi kamalaa vauhtia viikkojen kuluessa. Ensimmäisessä ultrassa kaikki oli hyvin ja laskelttu aika 4. lokakuuta.

Sini kertoo, että raskaus alkoi näkyä vartalossa nopeasti ja hän alkoi saada "oireita", kuten mielihaluja tiettyjä ruokia kohtaan. Kun odotusta oli takana vajaat kaksi kuukautta, Sini alkoi epäillä tilaansa. Pelot saivat lisäpontta, kun lääkäri otti yhteyttä Siniin ja halusi tämän välittömästi ultratutkimuksiin.

d

Sini ja aviomies Stuart arkistokuvassa (2017).

Lääkäriltä Sini kuuli tilanteen koko kamaluudessaan: raskaus oli mennyt kesken. Sini kirjoittaa, että hän haluaa kertoa kokemastaan avoimesti, vaikka monikaan samassa tilanteessa ollut tuskin niin tekisi. 

Kirjoitan blogini, puhuen siitä millainen on tosi elämän keskenmeno. Abortti. Tabu josta ei puhuta. Kukaan ei jaa kokemuksia näistä. Minä jaan. Minulla ei ole mitään menetettävää. Tuomitkaa tai vaietkaa, minua ei pelota enää. Haluan näyttää kuinka kivulias on naisen taival onnellisesta äitiydestä, keskenmenosta aborttiin, rankimpaan ääripäähän. Onnen menettämiseen. Tyhjyyteen. 

Menetyksestä huolimatta Sini iloitsee terveestä, taaperoikäisestä Penny-tyttärestään. Lapsi tuo suurta onnea Sinin ja Stuartin elämään.

Olen niin rakastunut Pennyyn, hän tuo hymyn huulilleni ja täyttää sydämeni päivittäin onnella. Eihän minulla pitänyt olla mahdollisuutta saada edes häntä elämääni. Hän on parasta, mitä minulle on tapahtunut. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »