Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
oona tolppanen

Gladiattorit-Oona ja jalkapalloilija Pekka Lagerblom hellyttävissä yhteiskuvissa!

Seiska uutisoi huhtikuussa, että Gladiaattorit-ohjelmassa Safiirina häikäisevä fitness-tähti Oona Tolppanen ja FC Lahden jalkapalloilija Pekka Lagerblom viihtyvät tiiviisti yhdessä. 

Seiska yritti tavoittaa tuolloin Pekkaa, joka ei halunnut kommentoida asiaa millään tavalla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Couple photos 🌸

Henkilön Petteri Peltonen (@photography.pp) jakama julkaisu

Nyt Oona ja Pekka ovat poseeranneet yhdessä. Kauniiden yhteiskuvien takana on valokuvaaja Petteri Peltonen, joka on aikaisemminkin kuvannut niin Oonaa kuin monia muitakin suomalaiskaunottaria. 

Petteri on julkaissut Instagram-tilillään neljä valokuvaa, joissa Oona ja Pekka poseeraavat luonnon keskellä. Kuvatekstiin mies on kirjoittanut: Pariskuntakuvia. 

Taustaa: Urheiluromanssi? Hempeä yhteiskuva Gladiaattorit-kaunotar Oona Tolppasesta ja huippujalkapalloilija Pekka Lagerblomista yllättää - ikäeroa 11 vuotta! Katso kuva!

Oonaa ja Pekkaa yhdistävät paitsi urheilu myös yhteiset kiinnostuksen kohteet.

Molemmat ovat opiskelleet samanaikaisesti urheilujournalismia Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa.

Pekan ja Oonan tililtä löytyykin yhteiskuvia viime kuukausilta, kun he ovat tehneet yhdessä töitä Salpausselän kisoissa ja lisäksi Pekka on ollut vieraana Oonan urheiluaiheisessa podcastissa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!