fbq
Uutiset
09.08.2020 19:10
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus ja Pashan albumi
Pasha Pozdniakova
Gettomasaan yhdistetty Instagram-povipommi Pasha: ”Keksin keinon, etteivät miehet tuijota suuria rintojani!”
Uutiset
09.08.2020 19:10
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus ja Pashan albumi

Venäläistaustainen mutta Savonlinnassa varttunut Pasha Pozdniakova on yksi suosituimmista Suomessa asuvista Instagram-tähdistä. 21-vuotiaalla vaaleaveriköllä on palvelussa jo lähes miljoona seuraajaa.

Nykyään Pasha tekee Instagram-päivityksensä pääkaupungissa, sillä savolaisneito jysäytti toissa viikon torstaina muuttokuormansa Savonlinnasta Helsinkiin.

– Kämppäni on iso ja aivan ihana! Minulla on siunattu olo, sillä tiedän, ettei monella ikäiselläni ole varaa asua näin leveästi tässä kaupungissa. Aivan kuin olisin sokissa! kiitollinen savolaisneito huudahtaa.

Lue myös: Gettomasa ei ole ainoa! Suosikkiräppäriin yhdistetty povipommi Pasha sai ASAP Rockyn innostumaan – maailmankuulu jenkkiräppäri lähetti vonkausviestejä!

Pasha

"Tarvitsen tukevat liivit"

Muutto Helsinkiin on unelmien täyttymys, sillä Pasha on jo kauan hinkunut pois Savonlinnasta. Maisemien nyt vihdoin vaihduttua ääni kellossa on kuitenkin alkanut muuttua.

– Oikeastaan ikävöin jo Savonlinnaa, se on niin kiva ja tunnelmallinen pikkukaupunki. Täällä Helsingissä on niin paljon enemmän ihmisiä, ettei lähikauppaankaan voi mennä meikkaamatta, Pasha puuskahtaa.

– Minua myös tuijotetaan usein. Joudun aina pukemaan tukevat urheiluliivit, sillä muuten miehet toljottavat jatkuvasti suuria rintojani.

Juhannuksen jälkeen Seiska kertoi Pashan viettäneen yhteisiä öitä räppäri Gettomasan kanssa, joka myös asuu nykyään Helsingissä.

Lue myös: Matalaa profiilia! Räppäri Gettomasa piiloutui huppuunsa liikkuessa Instagram-povipommi Pashan kanssa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »