fredu

Frederik ei noussut koneeseen – ystävät huolestuivat!

23.03.2020 11:32

Iskelmätähti Frederik, 75, on lomaillut Kanarian Playa del Inglesissa helmikuun puoli välistä ja elänyt muiden suomalaisturistien tavoin eristyksissä.

Viimeiset Kanarialla lomailleet suomalaiset lennätetään tänään maanantaina, 23.3., Suomeen.

Lue lisää: Pääsee sittenkin Suomeen? Uutta tietoa Kanarialla Kärvistelevästä Frederikistä: "Ensin hesaan, sitten narraan itselleni jostain puuronkeittäjän!"

Frederikin piti palata Suomeen jo viime perjantaina iltakoneella, mutta ystävät odottivat häntä turhaan lennolle. Laulajalla olivat päivät menneet ilmeisesti sekaisin.

– Toivottavasti hän ehtii edes tämän päivän viimeiseen koneeseen, tuttavat toivoivat.

Maanantaina selvisi, että Frederik olikin lentänyt jo lauantaina Berliinin kautta Suomeen ja on kertonut olevansa kunnossa.

Lue lisää: "Porukkaa kuolee joka päivä" Iskelmäori Frederik, 75, on tehnyt huolestuttavia havaintoja koronan kiusaamassa Espanjassa: "Hämäräveikkoja kaduilla, nyrkkiraudat valmiina!"

Painajaisreissu

Frederikin hyväntuulinen reissu kanarialle muuttui painajaiseksi, kun maassa tuli ulkonaliikkumiskielto COVID-19-vitsauksen takia.

– Onhan tämä v***umaista olla karanteenissa. Täällä minä hotellissa yksinäni makaan! Reetu lataa Seiskalle suorasukaiseen tyyliinsä.

Iskelmäorin mukaan poliisi valvoo kaduilla todella tarkkavaisesti, ettei ulkonaliikkumiskieltoa rikota. Hän silti itse on osoittanut kapinahenkeä.

– No, kyllähän minä täällä lakia rikon. Liikun miten liikun ja menen mihin menen. Ei tänne aikuista miestä voi koppiin lukita, perkele! Frederik sättii.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!