fbq
Uutiset
24.03.2015 13:43
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Fitnesspäiväkirjat-Eevi Teittinen: Liikunta jäi opintojen ja töiden vuoksi!
Fitnesspäiväkirjat-Eevi Teittinen: Liikunta jäi opintojen ja töiden vuoksi!
Uutiset
24.03.2015 13:43
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Personal trainer ja bloggaaja työskentelevä Eevi Teittinen tähdittää huhtikuussa AVA-kanavalla alkavaa Fitnesspäiväkirjat-sarjaa yhdessä Nanna Koiviston, Venla Savikujan ja Mari Valosaaren kanssa. Eevi keskusteli ennen ohjelmaan lupautumista avomiehensä, räppäri Uniikin alias Dan Tolppasen kanssa.  

– Avomies tuki ohjelmaan lähtemistä. Parisuhteemme salaisuus on, että kannustamme toisiamme. Jonkin verran tulee treenattua yhdessä, mutta elämme molemmat aika hektistä elämää. Elämämme on juoksemista paikasta toiseen, Eevi toteaa.  

 

Säännöllinen liikkuminen jäi

Eevi myöntää urheilun olleen aina lähellä hänen sydäntään, vaikka säännöllinen liikkuminen jäi hetkellisesti täysi-ikäisyyden kynnyksellä.

– Muutin 17-vuotiaana Kotkasta Helsinkiin opintojen perässä. Suoritin samaan aikaan kaksoistutkintoa ja kävin töissä. Kun sain opinnot päätökseen, tuli liikunnasta jälleen säännöllinen osa elämääni, Eevi kertoo.

 

 

Eevi mietti pitkään, haluaako hän osallistua fitness-kisoihin. Hän nousee ensimmäistä kertaa tuomariston eteen ensi syksynä Lahdessa.

– Fitnessin rantauduttua Suomeen kilpailemisen ympärillä on ollut hurja buumi. Lajia alettiin jopa pilata julkisuudella, joten halusin hetken odottaa, että buumi ja höpötys laskeutuvat, ennen kuin lähden kisaamaan. Nyt lajin parissa ovat ne ihmiset, jotka haluavat oikeasti pärjätä.

 

8 treeniä viikossa

Kun kisoihin on aikaa puoli vuotta, Eevi treenaa kahdeksan kertaa viikossa. Kolme treenikerroista on aerobista liikuntaa ja loput salilla ahertamista. Eevi on joutunut kisoihin osallistumisen takia vähentämään jonkin verran töitään.

– En halua, että asiakkaani kärsivät siitä, että treenaan kisoihin. En ole ottanut nyt esimerkiksi uusia asiakkaita.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »