fbq
Uutiset
21.10.2016 15:50
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus
Fitness-uraa luonut Musta Barbaari jätti treenaamisen – tunnistaisitko vielä? Kuva!
Fitness-uraa luonut Musta Barbaari jätti treenaamisen – tunnistaisitko vielä? Kuva!
Uutiset
21.10.2016 15:50
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kehonrakentajan urasta haaveillut Musta Barbaari julkaisi Instagramissaan kuvan, joka paljasti hänen huomattavan muutoksensa.

Musta Barbaari paljasti jättäneensä kuntosalitreenit aikaisemmin tänä vuonna ryhdyttyään kasvissyöjäksi. Räppärinäkin uraa luonut Musta Barbaari kertoi huhtikuussa otetun kuvan yhteydessä syistään radikaalin elämänmuutoksen tekemiseen.

 
 

 

- Lopetin treenaamisen, koska mun mielessä oli vahvaa kamppailua, että tarviinko treeniä oikeasti ja haluanko keskittyä johonkin muuhun. Ajattelin mm. että bodaaminen on liian pinnallista omiin arvoihin, ja olin valmis luopuumaan siitä. Ja kun jokin asia poistuu elämästäsi, niin silloin viimeistään selviää rakastaa sitä asiaa oikeasti, hän kirjoitti.

 

Musta Barbaari tunnetaan Salil eka, salil vika -hitistään.

 

Kuukausien tauon aikana Musta Barbaari ymmärsi kuntoilun olevan muutakin kuin pelkästään ulkoisen olemuksen kohentamista.

- Puoli vuotta meni, ja silloin ymmärsin, että bodaaminen on mulle erittäin tärkeä hyvinvoinnin avain! Se antaa mulle terapeuttista tukea, ja pitää huolen siitä, että koneisto syö hyvin ja jaksaa avata äidin oliivipurkit. Lisäksi kuntoilu on vaan parasta mitä jokainen ihminen tarvitsee jossakin muodossa. 

 
 

Musta Barbaari Nordic Fitness Expo -tapahtumassa vuosi sitten.

 

Jauhot suuhun epäilijöille

Kasvissyöjäksi ryhdyttyään Musta Barbaari päätti aloittaa treenaamisen uudella innolla.

- Halusin aloittaa punttaamisen kasvissyöjänä ja näyttää skeptikoille, että massanlisäys lehtisalaatilla, ja lintujen rakastamilla siemenillä on mahdollista.

 
 
 
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »