Uutiset

Fitness-kaunottaren muutto Amerikkaan ei sujunut kuin Strömsössä - katso!

15.09.2015 17:40

Martina ja hengenpelastajat -sarjasta tuttu fitness-kaunotar Elina Tervo karisti taannoin Suomen pölyt jaloistaan ja muutti Ohioon, Yhdysvaltoihin. Personal trainerinakin työskentelevän kaunottaren muuton taustalla oli tekonivelen polveen saanut ystävä, joka pyysi hänet kuntouttajakseen.

TAUSTAA: Fitness-kaunotar jättää Suomen!

Tuoreessa blogipäivityksessään Elina kertoo hankkineensa alleen keltaisen avo-Mustangin. Elina perustelee blogissaan:

 Maassa maan tavalla.

 

 

Ajopeli on järjestynyt, mutta asumisasiat ovat tuottaneet Elinalle ylimääräistä päänvaivaa. Haasteita naiselle on aiheuttanut muun muassa hänen tukikohdakseen tulevan 1950-luvun puutalon keskeneräinen kunto.

 Asunto mihin piti muuttaa oli siis vielä täysin kesken, joten olen asunut vielä hotellissa. Olen siis todellakin päässyt käsin koskettamaan hyvin tavallista elämää täällä ja sen vaikeuksia näin muun maalaisena. Kaikki on todella hidasta, kun ei tiedä mistä ostaa mitäkin ja miten täällä mikäkin toimii ja sit on toi kielimuurikin pikkasen hidasteena. Vai onko muilla toi rakennus sanasto miten hallussa, Elina täsmentää.

Elina on ollut itse remonttihommissa. Kuvien perusteella hän on osallistunut seinäpintojen maalaukseen.

 Paikalliset on vähän ihmetellyt tätä suomi neidon tehokkuutta Ei kuullemma mee edes paikallisilta alan miehiltä yhtä ripeästi, Elina kirjoittaa.

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!