Fitness-kaunotar Jutta Gustafsberg ja hänen kihlattunsa Juha Rouvinen avioituvat tällä viikolla – häävieraat matkustivat jo Italiaan!

Uutiset | 20.08.2018 11:27

Seiskan saaman tiedon mukaan fitness-kaunotar Jutta Gustafsbergin ja hänen Unelmien poikamiehenäkin tunnetun kihlattunsa Juha Rouvisen häitä juhlitaan tällä viikolla Italiassa. Häävieraiden joukossa nähdään vain pariskunnan läheisimmät ystävät. Paikalle ei ole myöskään kutsuttu yhtään sinkkua, sillä hääpari on luvannut järjestää vierailleen kolmen päivän rakkausretriitin.

LUE LISÄÄ: JUTTA GUSTAFSBERGIN JA JUHA ROUVISEN INTIIMIT HÄÄT ITALIASSA: VIERASLISTALLA PELKKIÄ PARISKUNTIA!

Italiaan on jo matkustanut Jutan sydänystävä, hänen kanssaan Miss Plus Size -kilpailua järjestävä missikeisarinna Sunneva Kantola yhdessä Harri-rakkaansa kanssa. Sunneva on julkaissut Instagramissa upeita kuvia Italian Comosta.

- Nauttikaa ja pian nähdään, Jutta kommentoi Sunnevan kuvan alle sydänten kera.

 

Milan with my love ❤️ #pelkkäälovee #worldpeace

Henkilön Sunneva Kantola (@sunnevakantola) jakama julkaisu

 

 

Mökkielämää Italiassa 💗 #lovingnature #lakecomo #lovethelifeyoulive #worldpeace

Henkilön Sunneva Kantola (@sunnevakantola) jakama julkaisu

Seiskan saamien tietojen mukaan häävieraiden joukossa nähdään Sunnevan ja Harrin lisäksi muun muassa Bull Mentula yhdessä Maru-vaimonsa kanssa. Myös personal trainerina työskentelevän Vertti Harjuniemen oli tarkoitus matkustaa häihin yhdessä radiojuontajana työskentelevän Shirly Karvisen kanssa, mutta suhteen päättyminen muutti suunnitelmat. Tiettävästi kumpaakaan heistä ei nähdä kesän odotetuimmissa julkkishäissä.

Kolmatta kertaa naimisiin menevä Jutta kertoi hiljattain ottavansa häiden myötä käyttöön Juhan sukunimen.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!