fbq
Uutiset
15.08.2018 16:37
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Eevi Teittinen
Fitness-kaunotar Eevi Teittinen vastaa vatsamakkara- ja rasvaprosenttikommentteihin poseeraamalla pikkuhoususillaan: "Mulle on ok, jos paino välillä nousee" - katso!
Uutiset
15.08.2018 16:37
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Televisiostakin tuttu fitness-kaunotar ja -bloggaaja Eevi Teittinen avautuu Instagramissa saamastaan palautteesta.

KATSO MYÖS: MITÄ TURUN YÖSSÄ OIKEIN TAPAHTUI? FITNESSKAUNOTAR EEVI TEITTISEN BILETYKSELLE KURJA KÄÄNNE – ”HORTOILI SILMINNÄHDEN ÄRSYYNTYNEENÄ!”

- Saan tasaisin väliajoin kommenttia mun kehosta. Kehut toisia kohtaan on aina enemmän kuin tervetulleita, mutta miltä tuntuu kun kohteena on vatsamakkarat ja kehon rasvaprosentti? Minut se saa välillä hyvin hämilleen lähinnä siksi, etten itse ole välttämättä kiinnittänyt muutokseen sen suurempaa huomiota, hän kirjoittaa.

Kaunotar ei seuraa painoaan, vaan noudattaa ruokailussaan "hyvää fiilistä ja fiksuja annoskokoja".

- Tottakai terveelliset valinnat ovat ykkösjuttuni  Jos jonkun mielestä olen paremman näköinen ja kauniimpi laihempana, on se mulle ihan ok. Mulle on myös ok, jos paino välillä nousee. Se mikä on tärkeintä, on viihtyä omassa kehossa. Jos muutos tuntuu hyvältä, se kannattaa tehdä. Mutta ei ikinä, koskaan sen vuoksi, mitä joku muu sanoo. Arvosta kehoasi ja hyväksy sen eläminen, hän kehottaa seuraajiaan sydän- ja timanttiemojien kera.

Kuva on kerännyt yli 5 700 tykkäystä ja useita närkästyneitä kommentteja.

- Vatsamakkaroita sinulla? no ei kyllä! Olet todella upea!

- Hyvä hyvä Eevi Älä hukkaa tyyliäsi ja haistata lempeästi pask..... arvostelijoille 

- Voisitko sanoa missä sulla on "vatsamakkaroita" Muidu on SUPER tikissä

Monen mielestä Eevi on muuttunut hyvään suuntaan.

LUE MYÖS: EEVI TEITTINEN AVAUTUI BLOGISSAAN - HAAVEILEE PERHEEN PERUSTAMISESTA: "KOEN OLEVANI VALMIS SIIHEN!"

- Ehkä paras muutos on ollut kun paljon ruvennut julkaisemaan meikittömiä tai ainakin silmämeikittömiä kuvia :) luonnollisempi ja kauniimpi niin :) En tiedä vaikuttaako tähän uusi rakkaus ja hyvä itsetunto vai onko tietoinen valinta? :) ;)

- Elämänkokemukset kasvattaa ja opettaa meitä koko ajan..ihminen on kokonaisuus ja tärkeää kohdata asioita, että pääsee taas Enkelin siivin lentämään eteenpäin valaistuneena. Uskon vahvasti että oman elämän muutospyörteet näkyy kehossa ja mielessä. elämä on valintoja täynnä meille jokahiselle..ihana sieeee ja oot just super valo tähän maailmantuuliin..teet arvokasta työtä

- sä oot niin upee mimmi, sun postauksista ja blogista saa aina niin hyvän fiiliksen, ja pystyy sisäistämään kaiken täysin. Mun silmissä oot upee esimerkki, myös nuorisolle. Koska oot sinut aina itsesi kanssa, ja sun nauru välittyy kaikkiin. Mun mielestä vaikka sulla ois jätesäkki päällä, oisit silti oma ihana itsesi. Joillakin ihmisillä on vaan aina tarve suoltaa jotain negaa, koskaan ei oo tarpeeks hyvä. Onneks itse tietää parhaiten mikä on hyvä itselle. 

- Inspiroit positiivisuudellasi ja suoruudellasi. Painoa on itsellä liikaa, mutta kun katson noita sinun hikitreenejä olen lähtenyt (vihdoin) liikkeelle. Ehkä liian myöhään, mutta se 10 000 askelta on joka päivä tavoitteena.

- Olet selkeästi sinut kroppasi kanssa, mikä näkyy ulos kauneutena! mahtava esimerkki kaikille naisille 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »