Eevi Teittinen

Fitness-jumalatar vonkasi körilästä? Eevi Teittinen paljastaa nyt, mitä Cheekin yökerhossa todella tapahtui

27.04.2017 16:32

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan ja Cheekin osaomistaman yökerho Skohanin avajaisissa (31.3.) monilla meinasi mennä kuohujuomat väärään kurkkuun.

Seiskan lukijat joutuivat tuolloin hieraisemaan silmiään diskopallon alla useaan otteeseen todistaessaan tulikuumia soidinmenoja, joiden osapuolina nähtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu sporttimimmi ja fitness-jumalatar Eevi Teittinen sekä tuntematon köriläs, jota Eevin väitettiin vokotelleen kuin viimeistä päivää.

- Eevi yritti liehitellä tätä kyseistä herraa oikein urakalla. Se oli todella silmiinpistävää, Seiskalle supateltiin tuolloin.

TAUSTAA: Yöllinen salakuva: TTK-Eevi vonkasi körilästä!

Eevi kerjäsi körilästä

Vaan mikä onkaan totuus?

Vaikka kyseisestä teerenpelistä on jo vierähtänyt tovi, Seiska tavoitti vasta nyt kiireisen Eevin kommentoimaan tapausta.

- Tämä köriläs oli ihan oikeasti vain pitkäaikainen ystäväni. Hän on yksi parhaista ystävistäni, vonkaamisväitteet tyrmäävä Eevi, 28, alleviivaa.

Mitenkäs sitten selität silminnäkijähavainnot?

- En tiedä, mistä tätä juttua on taas keksitty! Ilmeisesti kaikki vain toivovat, että mulla olisi poikaystävä, Eevi nauraa.

Minkäänlaista romantiikkaa kaksikon välillä ei kuulemma ole.

- Ei todellakaan, vaikka olemme kyllä varmasti keskustelleet keskenämme siellä avajaisissa, Eevi kertoo.

- Ystäväänikin nauratti koko juttu. Hän myös vitsaili, että näinköhän kukaan haluaa enää hengailla kanssani, kun päätyy kumminkin Seiskaan!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!