Hyppää pääsisältöön
Kari Väänänen markkinoi uutta elokuvaa.

Fingerpori-elokuva vie Kari Väänästä ympäri Suomea – ”Tämä on kuule perkele yhtä reissaamista!”

Pertti Jarlan menestyssarjakuvaan perustuvassa Fingerpori-elokuvassa Fingerporin pormestaria Aulis Homeliusta esittää Kari Väänänen, 66.

– Mielestäni tämä on kauhean koskettava elokuva. Kun katselee niitä rakkauden perässä riutuvia räikkärähköjä, jotka epätoivoisesti hakevat hyväksyntää ja rakkautta itselleen… Se on hienosti käsikirjoitettu.

Lue myös: Kommentti: Kammottavaksi haukutun Fingerporin lehdistönäytöksessä oli hiljaista kuin hautajaisissa – Pertti Jarla tunnusti: ”Elokuvan ongelma on...”

Karilla oli mistä ammentaa, sillä hänkin on joskus joutunut pettymään rakkaudessa.

– Eiköhän jokainen ihminen ole kokenut moisen, jos on vähääkään uskaltanut elää.

Uutuuskomediassa Kari näytteelee Fingerporin kaupunginjohtajaa Homeliusta. – Jarlan räävittömät punch linet ja ihmisen herkkyys yhdistyvät elokuvassa hienosti.
Uutuuskomediassa Kari näytteelee Fingerporin kaupunginjohtajaa Homeliusta. – Jarlan räävittömät punch linet ja ihmisen herkkyys yhdistyvät elokuvassa hienosti.

 

Lue myös: Tämä mies painaa pitkää päivää! Näyttelijälegenda Kari Väänänen, 65, paiskii töitä eläkkeelläkin – ”Talo pitää saada maksettua!”

Kemijärvi kutsuu

Nyt Kari vetäytyisi mieluusti kotiseudulleen Kemijärvelle. Mutta ei – vielä pitää markkinoida elokuvaa.

– Kierrämme Oulussa asti. Tämä on kuule perkele yhtä reissaamista! Ei todellakaan mitään herkkua, Kari puhisee.

– Nytkin tulin Helsinkiin varta vasten Kemijärveltä. Jos saisin valita, pysyisin kotona. Siellä on parhaillaan aivan mahdottoman komia ruska päällä! Se on oikein lehahtanut täyteen loistoonsa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen ja Solar Films

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!