Farmi Suomi alkaa! Ohjelman Norjan versiossa Mikael Gabrielin Triana-rakas joutui vakavaan ratsastusonnettomuuteen!

Uutiset | 19.08.2019 16:33

Nelonen paljasti maanantaiaamuna (19.8.), että 12 suomalaisjulkkista matkustaa Pieksämäelle kilpailemaan maatilan herruudesta. Farmi Suomi perustuu ruotsalaiseen The Farm -menestysformaattiin, jota on tehty jo peräti 12 tuotantokautta. Norjassa tosi-tv-kisaa on nähty 14 tuotantokautta. 

TAUSTAA: Uutuussarja - 12 suomalaisjulkkista kilpailevat alkeellisissa oloissa: maatilalalla hylätään kaikki modernin elämän mukavuudet!

Norjan versiossa on nähty suomalaisillekin tuttu kasvo, nimittäin rap-artisti  Mikael Gabrielin kihlattu Triana Iglesias
Paratiisihotellia juontanut kaunotar tippui Farmin kuvauksissa hevosen selästä. Onnettomuudessa kaunotar sai kovan iskun vatsaansa. Sen seurauksena häneltä murtui viisi kylkiluuta ja hän kärsi sisäelinvaurioista pernan ja maksan alueilla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Triana Iglesias (@trianaiglesias) jakama julkaisu

Triana vietti sairaalahoidossa lopulta noin viikon. 

Sairaalan henkilökunta ovat sankareita kaikki!  Sain niin paljon tukea ja rakkautta. Nyt pääsen kotiin. Viikko sitten en päässyt vuoteeltani ylös ilman hoitajien apua, mutta toipumiseni on ollut nopeaa. Jalkani paranevat, tarvitsen tosin vielä kainalosauvoja kävelläkseni suorassa.

Minulla on vielä vähän kipuja, mutta olen hämmästynyt, kuinka nopeasti olen toipunut. Tunnen kiitollisuutta. Maksa ja perna ovat ihmeelliset. Yksi jännä fakta niistä on se, että ne ovat  itsestään korjautuvia, kuten iho. 

farmi suomi

Farmi Suomessa kilpailevat: Malli Sara Chafak, ex-hiihtäjä Jari Isometsä, somepersoona Niko Saarinen, hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, kohukaunotar Anu Saagim, tubetähti Jaakko Parkkali, hiihtäjälegenda Juha Mieto, laulaja Katja Kätkä, räppäri ja tubettaja Seksikäs-Suklaa, myyntipäällikkö Riina-Maija Palander, huippumaalivahti Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!