Cheek avautuu julkisuuden varjopuolista.

Fanin röyhkeä teko järkytti Cheekin kotiovella: "Hän sanoi, että mä tulin nyt!"

28.08.2018 06:02

Cheek eli Jare Tiihonen, 36, lopetti räppärin uransa viime viikonloppuna Lahdem mäkimontussa järjestettyihin Valot sammuu -konsertteihin.

Cheekillä on viha-rakkaussuhde julkisuuteen. Hän on tarvinnut sitä urallaan, mutta ei nauti valokeilassa olosta.

Lue myös: Televisio nosti Cheekin koko kansan tietoisuuteen – ”Vain elämää on täydellinen ohjelma hip hop -artistille!”

– Kyllä se ahdistaa. Olen yrittänyt pelata tätä niin paljon omilla säännöilläni kuin pystyn. En ole koskaan antanut haastatteluja, ellei ole tulossa levyä tai julkaisua.

Vielä pari vuotta sitten Cheek harkitsi sanojaan haastatteluissa tarkkaan. Nyt edessäni istuu selvästi rennompi ihminen, joka ei mieti joka sanaa ja puhuu elämästään rennolla asenteella.

Lue myös: ”Rahat eivät lopu!” Uransa päättävä Cheek loi itsestään miljoonabrändin – tienaa jatkossa jättisummia sijoituksilla!

Turvamies mukana

Julkisuuden vuoksi Cheekin osoitetietoja ei anneta viranomaisrekistereistä kuin toisille viranomaisille. Lisäksi turvamies kiertää mukana keikoilla ja jopa iltariennoilla.

Cheek huokaa yrittävänsä välttää julkisuuden haittapuolista puhumista, sillä hänestä se näyttäisi, että räppäri itkee niistä. Pyynnöstä hän kuitenkin kertoo, mitä tarkoittaa.

Lue myös: Cheek avoimena parisuhdejuoruista – Vain elämää muutti kaiken: Myönnän valehdelleeni, että olin siskon kanssa!

– Hurjimpia tapauksia ovat olleet, kun uhataan henkeä ennen Hartwall-areenan keikkaa tai tullaan hakkaamaan kotiovea.

– Ei ole kauan, kun yksi tyyppi oli tullut oven eteeni kahden ison matkalaukun kanssa. Hän sanoi, mä tulin nyt. Ajattelin että, okei, mutta miten pääsen himaan, kun olet kotioveni edessä.

– Nämä ovat niitä, joissa mennään tiettyjen rajojen yli. Paljon suvaitsen, mutta kotini olen halunnut pitää hengähdyspaikkanani. Minulla on muutenkin niin vähän omaa tilaa, ettei sitä saa viedä kokonaan.

Katso alla olevalta videolta Seiskan minidokumentti Cheekistä!

 

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!