fbq
Uutiset
02.09.2016 15:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Exän raju väite: Jere Karalahti valehtelee uran loppumisesta!
Exän raju väite: Jere Karalahti valehtelee uran loppumisesta!
Uutiset
02.09.2016 15:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Viime viikolla paljastui, että Jere Karalahti hakee muutosta myös vanhemman tyttärensä Ronjan elatusapuun. Perusteena 1 200 euron elatusavun muutokselle on se, että jääkiekkoilijan urheilu-ura on päättynyt. Oikeudelle toimitetuista papereista ilmenee, että Karalahden nettotulot kiekkoeläkeläisenä ovat 4 000 euroa kuukaudessa.

Jeren Stella-tyttären äiti Oksana Chaiko ei purematta niele ex-miehensä väitettä kiekkouran loppumisesta.

– Uskon, että hän valehtelee eläköitymisestään. En yllättyisi, jos Jere solmisi uuden sopimuksen jonkun jääkiekkojoukkueen kanssa, kun kaikki oikeudenkäynnit ovat ohi. Hänen toimintansa tekee mielestäni selväksi sen, ettei hän välitä lapsista vaan ainoastaan rahasta. Sen jälkeen kun hän katosi vuosi sitten elämästämme, hän ei ole kertaakaan kysynyt, mitä Stellalle kuuluu, Oksana täräyttää.

– Jos tätä elatusapuasiaa olisi käsitelty Valko-Venäjän oikeudessa, Jere olisi joutunut maksamaan tuhat euroa kuussa. Valkovenäläisessä järjestelmässä isä joutuu maksamaan tuloistaan 25 prosenttia elatusapua kuukaudessa. Niin joutuu myös kahden lapseni isä, jonka maksamia rahoja on käytetty myös Stellan elättämiseen.

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »