Ex-vaimo Virpi Kätkä: Annoin Tauskin kohdella minua kuin koiraa!

Uutiset | 03.06.2014 19:29

CatCat-yhtyeestä tuttu laulaja Virpi Kätkä hakeutui kriisiterapiaan erottuaan ex-miehestään, kohulaulaja Tauno "Tauski" Peltosesta.

Virpi kertoo käyneensä täysin pohjalla, kun parin suhde päättyi hänen aloitteestaan vuonna 2011. Virpi oli miettinyt eroa jo pitkään, sillä ei omien sanojensa mukaan kestänyt enää jatkuvaa alistamista ja pelkoa. Ex-parin suhdetta Virpi vertaa koirakoulun käymiseen.

– Valitettavasti myös lapset joutuivat käymään kyseisen koulun läpi. He eivät sen takia vähästä hätkähdä, mutta nyt pystyn takaamaan heille turvallisen kasvuympäristön. Pienin murhe oli suhteemme aikana vieraat naiset, sillä pelko ja taistelu lapsista oli raastavinta. Muistan edelleen ne ajat, kun elin avaimet ja lompakko taskussa, sillä koskaan en tiennyt, milloin piti lähteä pakoon omasta kodista. Totuin sairaaseen elämään ja sen takia meninkin huonoon kuntoon, sillä annoin puolison kohdella minua kuin koiraa, Virpi lataa.

 

Virpi väittää: Tauski repi tukon hiuksiani irti

Virpi syyttää Taunoa peräti kahdesta pahoinpitelystä, jotka sattuivat suhteen aikana. Lääkärintodistuksen mukaan Virpin päästä oli revitty suuri määrä hiuksia kesken ajomatkan ja purtu naamasta, minkä seurauksena pala Virpin hampaasta irtosi. Virpi joutui suhteen aikana elämään lastensa kanssa turvakodissa. Tulevaa, pahoinpitelyä käsittelevää oikeudenkäyntiä varten poliisi on kuullut jo eläkkeellä olevaa sosiaalityöntekijää sekä muita todistajia.

– Vaikka olen antanut Taunolle anteeksi, haluan selvittää asiat oikeusteitse. Käräjäoikeudessa käyminen on minulle kuin keikalle lähtisi, joten tuleva taisto ei minua pelota, Virpi vannoo.

Lue Virpin koko haastattelu ja päätös ex-pariskunnan huoltajuusriidasta tänään ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!