Uutiset

Ex-rakkaansa siskon kanssa naimisiin mennyt kiekkotähti Lauri Korpikoski hankki uuden kodin Turusta – esikoislapsen ensikoti on upea rivitaloasunto!

25.02.2018 07:55

Seiska uutisoi aikaisemmin, että kiekkotähti Lauri Korpikoski avioitui yllättäen noin kolmekymppisen turkulaisnaisen kanssa. Lisäksi Seiskalle kerrotaan, että pariskunta odottaa esikoistaan.

Lue lisää: Ohhoh! Jääkiekkoilijatähti Lauri Korpikoski meni naimisiin ex-tyttöystävänsä siskon kanssa – salahäät ja vauva tulossa!

Laurin menestyksekäs NHL-ura loppui tähän kauteen, kun hän siirtyi pelaamaan Sveitsin NLA-liigaa Zürich Lionsin riveihin. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan ole pelikunnossa aivotärähdyksen takia. Se olisi estänyt myös hänen olympiamatkansa, jos hänet olisi valittu Suomen joukkueeseen. Tämä kausi on tosin kulkenut Laurilta pelillisesti sen verran alavireisesti, ettei olympiapaikka olisi ollut muutenkaan kirkossa kuulutettu.

31-vuotiaalla Laurilla on pelivuosia vielä muutama jäljellä, mutta uran jälkeen hän aikoo ilmeisesti asettua Suomeen. Hän on nimittäin äskettäin hankkinut Turun Hirvensalosta vastavalmistuneen viiden makuuhuoneen, keittiön ja saunan sisältävän 143-neliöisen rivitaloasunnon. Rauhallinen alue sopii erinomaisesti lapsiperheille.

Lue myös: Janni Hussin NHL-exällä Lauri Korpikoskella uusi rakas: hempeili Italiassa tumman kaunottaren kanssa – kuva!

Kohukolmiodraama

Lauri nousi kohuotsikoihin muutama vuosi sitten, kun hänen suhteensa fitnesstähti Janni Hussin kanssa päättyi. Pariskunta ehti seurustella neljä vuotta, ennen kuin Lauri löysi uuden naisen. Ero tuli Jannille täysin yllätyksenä. Hän oli valmistautunut muuttamaan Laurin kanssa Yhdysvaltoihin, kun Lauri siirtyi pelaamaan NHL-joukkue Dallas Starsiin.

– Janni oli lähdössä mukaan Dallasiin, mutta Lauri oli ilmoittanut, ettei tarvitse. Lauri on löytänyt uuden rakkaan kaikessa hiljaisuudessa, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

Lue myös: Ohhoh! Lauri Korpikosken uusi kulta on ex-tyttöystävän isosisko – mutta ei Janni Hussin!

Sitä ei tiedetä, jättikö Lauri Jannin nykyisen vaimonsa takia, vai ehtikö hänellä olla joku toinen siinä välissä. Lauri ja Janni kuitenkin erosivat syksyllä 2016, ja jo seuraavan vuoden kesänä Lauri bongattiin romanttiselta lomalta Italian Napolista nykyisen vaimonsa kanssa. Laurin vaimo ei ole Jannin sukulainen, vaan erään Laurin aiemman naisystävän isosisko.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!