Anne Pohtamo kuuli Seiskalta Suihku-Jaskan löytyneen.

Ex-rakastaja ”Suihku-Jaska” löytyi elossa Floridasta – Anne Pohtamo yllättyi: ”Eiväthän viimeiset kohtaamisemme päättyneet hirvittävän hyvin!”

13.03.2018 06:48

Miss Universum -kilpailun voittaneen Anne Pohtamon ex-rakastaja Jacques de la Fontaine 1970-luvun New Yorkin suihkuseurapiireistä nousi esiin arkistojen kätköistä, kun Seiska esitteli parin tarinan uudelleen joulun alla.

Lue myös: Muistatko missi Anne Pohtamon kohusuhteen ”Suihku-Jaskaan”? Tulinen rakastaja olikin törkeä naisten pahoinpitelijä!

Lempinimen Suihku-Jaska saanut hävytön hurmuri löytyi nyt uudelleen, kun Seiska jäljitti jo murhatuksikin luullun miehen.

Lue myös: Anne Pohtamon ex-rakastajaa ei murhannutkaan mafia – Seiska löysi ”Suihku-Jaskan” ruskettuneena palmun alta: ”Elän upean daamin kanssa” – kuva!

Seiska tavoitti Annen ja kertoi Suihku-Jaskan löytyneen.

– Vai niin, kiitos tiedosta! En ollenkaan tiennyt, mitä hän tekee elääkseen ja onko enää elossakaan. Hienoa kuulla, että hän elää ja voi hyvin.

Mitä muistoja sinulla on Jackista?

– No tuota… Pääsääntöisesti tietysti hyviä ihmisestä, josta aikoinaan niin kauheasti välitin. Mutta eiväthän ne viimeiset kohtaamisemme välttämättä päättyneet hirvittävän hyviin tunnelmiin. Mutta paljon on hyviäkin muistoja.

Suihku-Jaska ja universumin kaunein, Anne Pohtamo, kuvattiin Tuntematon ystävä -elokuvan ensi-illassa elokuvateatteri Gloriassa Helsingissä 20.1.1978.
Suihku-Jaska ja universumin kaunein, Anne Pohtamo, kuvattiin Tuntematon ystävä -elokuvan ensi-illassa elokuvateatteri Gloriassa Helsingissä 20.1.1978.

Lue myös: Tältä Anne Pohtamon tulinen ex-rakastaja ”Suihku-Jaska” näyttää nykyään – tyttärentytär Gia Coppola on superjulkkisten ystävä ja Nicolas Cagen serkku!

Niin, siitä on jo lähes 40 vuotta. Onko Jack ollut noina vuosina ajatuksissasi?

– Ei oikeastaan. Elämäni on täynnä toimintaa, kun on neljä lasta, avioliitto ja työelämä. Toki toivon hänelle kaikkea hyvää, terveyttä ja pitkää ikää. Ja pitkähän se on ollutkin!

Oletko ollut yhteyksissä Jacquiin?

– En valitettavasti. Hän oli oikein suloinen ja tyttö ja oli luonamme aika ajoin New Yorkissa.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Lehtikuva ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!