Ex-rakas tuomittiin Sanna Suutarin pahoinpitelystä: Pelkäsin, että tapahtuu jotain peruuttamatonta!

Uutiset | 16.05.2016 18:00

Povipommi Sanna Suutarin ex-rakas tuomittiin tänään maanantaina (16.5.) Sannan ja hänen ystävänsä pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta Helsingin käräjäoikeudessa.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi ex-miehen kahdesta pahoinpitelystä sekä törkeästä kotirauhan rikkomisesta, josta hänelle langetettiin kolme kuukautta ehdotonta vankeutta. Hän saa kuitenkin suorittaa rangaistuksen 90 tunnin yhdyskuntapalveluna. Lisäksi hän joutuu korvaamaan Sannalle 400 euroa ja Sannan ystävälle 200 euroa kivusta ja särystä, sekä 800 euroa kummallekin henkisestä kärsimyksestä. Sanna kertoi Seiskalle, ettei ex-miehen kohtaaminen oikeudessa ollut hänelle mitenkään vaikeaa.

– Tämä oli niin selvä tapaus ja minun viestini hänelle on, että laki on kaikille sama, eikä noin voi käyttäytyä. Silloin, kun se tapahtui, pelkäsin todella paljon. Pelkäsin, että tapahtuu jotain peruuttamatonta, kun se potkulaudalla hakkaaminen alkoi, Sanna muistelee.

 

Häntäluu murtui

Teko tapahtui heinäkuussa 2014. 36-vuotias mies, jonka kanssa Sanna tuolloin seurusteli, tunkeutui Sannan asuntoon rikkomalla parvekkeen ikkunalasin. Asunnossa oli myös Sannan miespuolinen ystävä, jonka läsnäolo sai ex-miesystävän mustasukkaiseen raivoon ja hän pahoinpiteli sekä Sannan että tämän ystävän.

Oikeuden mukaan ex-mies löi Sannan ystävää nyrkillä kasvoihin, potkaisi häntä polvella kylkeen ja yritti lyödä häntä Sannan lapsen potkulaudalla päähän. Sannan yrittäessä tulla väliin ex-mies kävi myös hänen kimppuunsa ja työnsi hänet maahan, jonka seurauksena Sanna kertoo häntäluunsa murtuneen. Oikeudessa ei kuitenkaan pystytty varmistamaan häntäluun murtumista, sillä Sanna ei käynyt tapahtuman jälkeen lääkärissä.

 

 

– Hän (ex-mies) toi minulle kipulääkettä, eikä häntäluun murtumalle voi tehdä mitään. Hän myös korjasi parvekkeen ikkunan myöhemmin. Yritimme jatkaa suhdetta, mutta siitä ei lopulta tullut mitään ja erosimme samana syksynä, Sanna kertoi Seiskalle oikeudessa.

 

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!