fbqEx-missi Vanessa Kurri boikotoi sosiaalista mediaa: Haastan ystäviä muistamaan minua Facebookin ulkopuolella! | Seiska
Vanessa Kurri

Ex-missi Vanessa Kurri boikotoi sosiaalista mediaa: Haastan ystäviä muistamaan minua Facebookin ulkopuolella!

Uutiset | 12.09.2017 15:02

Vuoden 1999 Miss Suomi ja kotiäiti Vanessa Kurri on ottanut vastuun lapsiperheen arjen pyörittämisestä sillä aikaan, kun hänen miehensä, entinen NHL-kiekkoilija Jari Kurri elää kiireistä reissumiehen arkea Jokereiden general managerina.   

Kurreilla on 15-, 12-, 10-, ja 5-vuotiaat lapset.

- Mieheni on reissussa noin pari viikkoa kuukaudesta, joten toisen meistä pitää olla kotona. Sekä lapsista että minusta on ihanaa, kun hän palaa pelimatkoilta takaisin kotiin ja hyppää osaksi arkeamme. Tällä hetkellä elämäni koostuu lasten viemisestä harrastusten pariin sekä kehityksen seuraamisesta. Lapset kasvavat kovaa vauhtia, sillä tytär pääsi juuri ripille. Saan olla koko ajan kuskaamassa heitä paikasta toiseen, huolehtimassa aikatauluista ja miettiä, mistä olemme myöhässä ja mihin pitäisi ehtiä seuraavaksi. Sitä se äitiys vain on.

Tradenomiksi valmistunut Vanessa ei ole palaamassa työelämään.

- Olen aina sanonut, että katson jokaisen työtarjouksen tapauskohtaisesta, mutta tällä hetkellä ei ole uusia työprojekteja tiedossa, Vanessa toteaa. 

Paluu catwalkille

Vanessa teki kahdeksan vuoden tauon jälkeen paluun catwalkille, kun hän osallistui viime viikolla hyvän ystävänsä, yrittäjä Janina Fryn 10-vuotismuotinäytökseen. Ex-missien ystävyys alkoi pian sen jälkeen, kun Janina voitti Suomen Neito -kilpailun vuonna 1993.

-  Olemme Janinan kanssa tällainen hölmöilevä pariskunta, mutta samaan aikaan myös toistemme tuki ja turva. Olemme päivittäin tekemisissä, varsinkin nyt, kun Janinalla on ollut surua vanhempien poismenon takia. Olen tuonut tasapainoa ja kepeyttä hänen elämään tyhmillä huumorijutuillani. Meillä on hyvin tiivis tyttöporukka, jolla pidämme yhtä.

Instagramissa vain lasten takia

Nykypäivän missimaailma on Vanessalle vieras, sillä hän ei ole juurikaan seurannut missikilpailuita ja nuorempien kollegoidensa edesottamuksia. Toisin kuin useat hänen missiystävänsä ja nykypäivän missit, Vanessa ei ole innostunut sosiaalisesta mediasta - päinvastoin.

- En ole Facebookissa, enkä ole liittymässä. Instagramiin olen tehnyt yksityisprofiilin ainoastaan lasteni takia, jotta näen, mitä he julkaisevat siellä. Haastan ystäviäni muistamaan minua Facebookin ulkopuolella. Muiden ihmisten kuvien selaaminen ja päivitysten lukeminen ei anna mitään sisältöä elämääni.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!