Ex-missi Niina-Maria Lavonen avautuu blogissaan poikavauvansa epämuodostumasta: "Kyllä sen huomaa, kun joku tuijottaa liian pitkään"

Uutiset | 07.11.2018 10:50

Vuoden 2011 Miss Suomi -kisoista perintöprinsessana tunnetuksi tullut Niina-Maria Lavonen sai miehensä Juho Kuntun kanssa esikoisensa tämän vuoden heinäkuussa.

Lue myös:  OHO, MYÖS SALKKARIT-TÄHDET VALITTIIN EX-MISSI NIINA LAVOSEN LAPSEN KUMMEIKSI

Nyt kaunotar avautuu blogissaan Max-poikansa poikkeavuudesta. 

Meidän Maxilla on oikeanpuoleinen huuli-, ien- ja suulakihalkio. Maxin nassusta ei siis puutu mitään, mutta toinen puolisko ei oo vaan jostain syystä sulautunut yhteen toisen puoliskon kanssa. Suvussa tai tuttavien lapsilla ei ole ollut koskaan mitään erityistä, siitä syystä emme osanneet mitään erityistä odottaa. Aluksi rakenneultrassa kaikki tuli shokkina. Jotenkin tajusi kuinka pienestä kaikki on kiinni, kun pieni elämä kehittyy. Asiat voisivat olla kuitenkin paljon paljon hullummin!

Huuli- ja suulakihalkiot ovat yleisimpiä synnynnäisiä epämuodostumia Suomessa. Ne korjataan yleensä leikkauksella jo vauvaiässä.

Poikkeavuus ei ole Niinan mukaan vaikuttanut millään tavalla heidän elämäänsä, ja Max on täysin terve vauva. Myöskään ihmetteleviä katseita ei ole pahemmin tullut, ja Max-poika on saanut lähinnä kehuja hänen sinisistä silmistään ja söpöydestään. 

En mä pelkää mitään katseita joita saadaan kauppareissuilla, joilla Max on ollut sylissä, kun ei ole vaunuissa viihtynyt. Kyllä sen silti huomaa kun joku tuijottaa vähän liian pitkään. Tuijota pois, ei mennä siitä rikki. Eikä ei oo meiltä pois. Mä rakastan mun poikaa,  Niina kirjoittaa blogissaan. 

Niina ja Juho ovat päättäneet, etteivät aio julkaista poikansa kuvia sosiaalisessa mediassa, sillä he haluavat antaa päätösvallan pojalle, sitten kun hän on kykeneväinen siihen. 

Joku epäili, että koska en julkaise kuvia tai ole kertonut asiasta minua jollakin tavalla hävettäisi. Se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Kauhea ajatus. Miksi meidän pienen perheen pitäisi tuntea huonommuutta tai hävetä, hän kirjoittaa. 

Kaunotar kertoo, että he ovat saaneet hyvän esimerkin somekäyttäytymisestä lapsen kanssa Max-pojan kummeilta, Salatut Elämät -sarjasta tuttujen Sara ja Mikko Parikalta. Heidän lapsensa ovat osana sosiaalista mediaa, mutta kuitenkin pois julkisuuden valokeilasta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💓🐻

A post shared by Sara Parikka (@saraparikka) on

Lue myös: SALATUT ELÄMÄT -SARA PARIKKA TULI NUORENA ÄIDIKSI - IHMISET KYSELIVÄT, OLIKO ESIKOINEN VAHINKO: ”IKÄ EI LIITY SIIHEN, VOITKO OLLA HYVÄ ÄITI VAI ET!”

Lue Niina koko postaus täältä

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!