Hyppää pääsisältöön
Lola juontaa Tangomarkkinat.

Ex-missi Lola Odusoga juontaa jälleen Tangomarkkinat - muistelee ensimmäistä tv-työtään: Tervejärkinen ei olisi siihen suostunut!

Selviytyjät-sarjastakin tuttu ex-missi Lola Odusoga tekee paluun juurilleen, kun juontaa tällä viikolla Tangomarkkinat Ismo Jokisen kanssa.

- Minut oli kruunattu juuri Miss Suomeksi, kun juonsin Tangomarkkinat ensimmäisen kerran vuonna 1996. Se oli ensimmäinen juontotyöni televisiossa. Se oli ihan hirveän jännittävää. Tervejärkinen ei olisi siihen varmaankaan suostunut, Lola muistelee Seiskalle.

Lue myös: Muistatko vielä? Näin superkauniina Lola Odusoga edusti Suomea Miss Universumeissa 1996 – kuva!

Sittemmin hän on toiminut Tangomarkkinoilla tapahtumajuontajana.

16 vuotta kilpaa tanssinut Lola on iskelmämusiikki ystävä.

- Omiin suosikkiartisteihin kuuluu Laura Voutilainen, Lola kertoo.

Lola juontaa Tangomarkkinat Ismo Jokisen kanssa.
Lola juontaa Tangomarkkinat Ismo Jokisen kanssa.

 

Lue myös: "Ihanat rinnat!" Lola Odusoga julkaisi kopion parin vuoden takaisesta "viattomasta uintireissukuvastaan" - tämä aiheutti kohun!

Vares-elokuvassa Lola pääsi näyttelemään iskelmälaulajaa. Hän esitti myös yhden elokuvissa kuulluista kappaleista.

- Minut puoliksi pakotettiin siihen, enkä ole antanut sitä vieläkään anteeksi Lauri Törhöselle. Vaikka olen käynyt musiikkiluokat, en halua laulaa julkisesti. Se on vaivaannuttavaa. Muistan, että missiaikoina meistä misseistä yritettiin leipoa laulajia, mutta minusta ei ole siihen.

Lola muistelee lämmöllä Selviytyjät-sarjaan osallistumista.

- Minulle on jäänyt ystäviä ohjelmasta. Näimme Miskan kanssa pariinkin otteeseen Ruisrockin alla. Lähtisin koska tahansa uudelleen mukaan Selviytyjiin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!