Uutiset

Ex-missi Karita Tykän loma päättyi ikävästi: "Hyviä hoitovinkkejä otetaan vastaan!"

28.02.2018 20:32

Entinen Miss Suomi Karita Tykkä, 41, vietti hiihtoloman Italian Sestrieressä perheensä kanssa. Karita on naimisissa liikemies Petri Tykän kanssa, ja heillä on vuonna 2010 syntynyt poika. 

-  Ruoka oli hyvää, ilmapiiri ihana rento, aurinkoa, viiniä, laskettelua, perheen kanssa yhteistä aikaa, ei töitä tai koneita, läsnäoloa – TÄYDELLISTÄ, Karita kirjoitti Rakkaudella, Karita -blogiinsa. 

Lue myös: KARITA TYKKÄ AVOIMENA BLOGISSAAN: "OLEN ONNEKAS, SILLÄ OLEN KOKENUT INTOHIMOA JA RAKKAUTTA - VIELÄPÄ AJOITTAIN SAMANAIKAISESTI"

 

Love this!!! ⛷?

Henkilön KARITA TYKKÄ (@karitatykka) jakama julkaisu

Paluumatka sai kuitenkin ikävän käänteen, kun ex-missi tunsi lennon aikana keuhkoissa kipua ja lihassärkyä. Seuraavana aamuna Karitalla oli noussut kuume. 

Minulla ei ole allergioita, sairauksia, enkä ole juuri koskaan kipeänä. Siksi tämä sairaus (joka vaikuttaa influenssalta) herätti minut siihen, kuinka arvokasta onkaan olla terve. Olen arvostanut terveyttä aina, mutta kunhan pöpö on voitettu riemuitsen energisestä, elinvoimaisesta ja terveestä kehostani vielä aiempaakin enemmän. Hyviä hoitovinkkejä otetaan myös vastaan, Karita kirjoitti blogiinsa

Lue myös: LENITA AIRISTON RAJU MENNEISYYS SAA MISSIKAUNOTTARET VUODATTAMAAN KYYNELIÄ KAUNIS ELÄMÄ -SARJAN AVAUSJAKSOSSA!

Karita nähdään Ava-kanavalla pyörivällä Kaunis Elämä -ohjelmassa, jossa kahdeksan eri missikaunotarta kertovat eri elämänvaiheistaan. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!