Ex-missi Johanna Raunion, 66, velkahelvetti jatkuu – ulosottorekisterissä 283 698 euroa!

Uutiset | 23.01.2021 14:01

Ulosottoviraston tammikuun alussa Seiskalle toimittamasta raportista selviää, että vuoden 1974 Miss Suomen ja sen jälkeen näyttelijän uraa luoneen Johanna Raunion, 66, velkakierre syvenee syvenemistään.

Viimeisimmät merkinnät ovat viime vuoden marraskuulta, ja kuusisivuinen rekisteri on muutenkin karua ja surullista luettavaa. Johanna on pystynyt hoitamaan vain pienen osan satojentuhansien eurojen veloistaan.

– Harmittaa totta kai, Johanna aloittaa Seiskalle.

Lue myös: Johanna Raunion avoin tilitys – toivoton velkahelvetti!

Tarkka summa on 283 698,46 euroa.  Siinä on mukana arvonlisä- ja jäännösveroja yrittäjäneläkemaksuja. Lisäksi Nordea karhuaa lainojaan takaisin.

Ex-missin velkahelvetti alkoi vuonna 2016, eikä ulospääsyä ole näkyvissä lähitulevaisuudessa.

Useista elokuvista ja roolistaan suositussa Salatut elämät -sarjassa muistettavan Johannan talousahdinko on johtunut hänen asunnonvälitys- ja kiinteistöbisneksistään. 

missiVuoden 1974 Miss Suomi  menestyi myös maailmalla. Hän sijoittui kolmanneksi Miss Universum-, Miss Eurooppa- ja Miss International Beauty -kilpailuissa. Tämä kuva on jälkimmäisestä.

Yritys ulosotossa

Johanna on luonut pitkän uran kiinteistönvälittäjänä ja tehnyt työtä yrityksensä JR Asunnot Oy:n kautta. Kaupparekisteristä selviää, että ex-missin yritys teki kaksi vuotta sitten 215 000 euron liikevaihdon ja tulosta syntyi peräti 46 000 euroa. Johannan yrityskin on ulosottoviraston asiakas. Nelisivuinen ulosottorekisteriote kertoo, että vouti karhuaa yritykseltä arvonlisä- ja jäännösveroja sekä työntekijäneläkemaksuja.

Kaikkiaan Johannan yritykseltä karhutaan ulosotolla lähes 20 000:ta euroa.

Toisella Johannan yrityksellä, Cinema Stylellä ei sen sijaan ole ulosottorekisterissä merkintöjä. Yrityksen toimialaksi on merkitty muun muassa myyntiedustus sekä myynnin ja markkinoinnin konsultointi.

Lue myös: Avoliitto 11 vuotta nuoremman miehen kanssa! Näin hulppeasti ulosottohelvetissä rypevä Johanna Raunio asuu – kuva!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!