Ex-lapsitähti avoimena: En kestänyt puolta tuntiakaan ilman kokaiinia!

Ex-lapsitähti avoimena: En kestänyt puolta tuntiakaan ilman kokaiinia!

11.12.2013 11:31

X Factor USA -ohjelmassa tuomaroiva entinen lapsi- ja teinitähti Demi Lovato, 21, on paljastanut melkoisia faktoja menneisyydestään.

Access Hollywood -ohjelmalle avoimesti puhunut Demi ei kaunistellut huumemenneisyyttään.

- En kestänyt puolta tuntiakaan ilman kokaiinia, ja toin sitä mukanani lentokoneisiinkin.

- Suoraan sanottuna salakuljetin sitä mukanani ja odotin, kunnes koko ensimmäinen luokka nukahtaisi, ja sitten otin sen siinä. Pujahdin vessaan ja vedin huumeen. Se meni niin pahaksi, Skyscraper-hitistä tuttu Demi kertoi.

- Jopa silloin, kun minulla oli päihteetöntä seuraa, joku, joka vahti minua 24/7 ja asui kanssani - kykenin piilottamaan sen jopa häneltä.

 

Manipuloin kaikkia

Huumeriippuvuus johti myös siihen, että jo kymmenvuotiaana tv-uransa aloittaneesta Demistä tuli erittäin taitava valehtelija.

- Olen erittäin, erittäin hyvä manipuloimaan ihmisiä, ja sairaudessani tein sitä, manipuloin kaikkia ihmisiä ympärilläni ja sain kaiken näyttämään normaalilta.

Demi tajusi tilanteensa lopulta istuessaan aamuyhdeksältä lentokentällä vodkalla täytetty limsapullo kädessään.

- Sillä hetkellä ymmärsin, että kun alat tehdä sitä [juoda alkoholia ja käyttää huumeita] yksin, se ei ole enää hauskaa. Tajusin, että "Voi luoja... alkoholisti käyttäytyy näin." Olin mennyt "Olen nuori ja kapinallinen ja pidän hauskaa!"-vaiheesta "Vau, olen yksi niistä ihmisistä..."-fiilikseen.

 

 

Päihteet eivät olleet Demin ainoa ongelma. Hän on kertonut myös syömishäiriöstään.

- Ensin ahmin, sitten vain näännytin itseäni nälkään, mikä puolestaan johti oksenteluun ja nälkiintymiseen. Homma meni tosi vaikeaksi ja lopulta oksensin verta, mikä sai minut ymmärtämään, että jos en lopeta sitä, kuolen.

Sittemmin Demi on onneksi päässyt sekä päihteistä että syömishäiriöstään. Hän on kertonut haastatteluissa voivansa hyvin ja olevansa vihdoin sinut kehonsa kanssa.

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!