Katso kuvat!
Katri Haapanen muistelee aikojaan Sorsana

Ex-kohukaunotar Katri Haapanen jättää suntion työnsä: näin tosi-tv-tähtösestä tuli kirkon työntekijä - katso sensaatiokuvat takavuosilta täynnä paljasta pintaa!

Uutiset | 06.10.2020 12:06

Viidakon tähtösistä ja Seiskankin sivuilta tutuksi tullut entinen kohukaunotar Katri Haapanen jättää suntion työnsä Korson kirkossa. Kaunotar kertoo päätöksestään Instagram-tilillään.

Hän muistelee päivityksessään elämänsä aikana tapahtuneita uramuutoksia.

- Lähdin opiskelemaan suntioksi, koska halusin kasvaa ihmisenä ja löytää tietynlaisen nöyryyden elämää kohtaan. Halusin myös tuoda julki erilaista näkökulmaa kirkon työstä ja henkilökunnasta. Noin muutaman vuoden ajan näytin tuhansille ihmisille, että kirkko on paljon enemmän kuin instituutio. Kirkko kuuluu meille jokaiselle. Me yhdessä olemme kirkko ja meissä ihmisissä on niin paljon voimaa, kun teemme asioita yhdessä. Jätin jälleen jälkeeni otsikoita. Kaikki otsikot eivät minua miellyttäneet, mutta sanoma jokaisen otsikon sisällä on kaunis, Katri kertoo.

Hän on hyvin kiitollinen ajastaan suntiona. Katri kouluttautui suntioksi vuonna 2018 ja aloitti työnsä Korson kirkossa viime vuonna.

- Olen todella kiitollinen ajastani Korson suntiona ja kirkon työntekijänä. Suntion työ on minulle enemmän kuin pelkkä työ. Siksi olikin raskasta tehdä päätös ja luopua siitä mahdollisuudesta, että ensi vuonna toimisin Korson kirkolla suntion roolissa. Minulle olisi tullut liikaa ilta- ja viikonloppuvuoroja ja tästä syystä minun oli tehtävä raskas, mutta oikea päätös. Aikamme täällä on arvokasta ja on hyvä miettiä mihin sen ajan käyttää. Olen ollut työelämässä 17-vuotta ja nähnyt viihdealan, perustanut oman yrityksen ja toiminut esimiehenä kolmessa eri yrityksessä monen vuoden ajan. Suntion työ kasvatti minua eniten ihmisenä. Lähdin etsimään montaa asiaa ja ammattini kautta löysin etsimäni asiat. Joten nöyrin kiitos kirkon ja Korson. Älkää kysykö: ”Mikä sinusta tulee isona?” Kysykää: ”Millainen ihminen sinä haluat olla isona?” Siihen löysin vastauksen. Nöyrin kiitos, Katri kiittää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lähdin opiskelemaan suntioksi, koska halusin kasvaa ihmisenä ja löytää tietynlaisen nöyryyden elämää kohtaan. Halusin myös tuoda julki erilaista näkökulmaa kirkon työstä ja henkilökunnasta. Noin muutaman vuoden ajan näytin tuhansille ihmisille, että kirkko on paljon enemmän kuin instituutio. Kirkko kuuluu meille jokaiselle. Me yhdessä olemme kirkko ja meissä ihmisissä on niin paljon voimaa, kun teemme asioita yhdessä. Jätin jälleen jälkeeni otsikoita. Kaikki otsikot eivät minua miellyttäneet, mutta sanoma jokaisen otsikon sisällä on kaunis. Olen todella kiitollinen ajastani Korson suntiona ja kirkon työntekijänä. Suntion työ on minulle enemmän kuin pelkkä työ. Siksi olikin raskasta tehdä päätös ja luopua siitä mahdollisuudesta, että ensi vuonna toimisin Korson kirkolla suntion roolissa. Minulle olisi tullut liikaa ilta- ja viikonloppuvuoroja ja tästä syystä minun oli tehtävä raskas, mutta oikea päätös. Aikamme täällä on arvokasta ja on hyvä miettiä mihin sen ajan käyttää. Olen ollut työelämässä 17-vuotta ja nähnyt viihdealan, perustanut oman yrityksen ja toiminut esimiehenä kolmessa eri yrityksessä monen vuoden ajan. Suntion työ kasvatti minua eniten ihmisenä. Lähdin etsimään montaa asiaa ja ammattini kautta löysin etsimäni asiat. Joten nöyrin kiitos kirkon ja Korson. Älkää kysykö: ” Mikä sinusta tulee isona?” Kysykää: ”Millainen ihminen sinä haluat olla isona?” Siihen löysin vastauksen. Nöyrin kiitos. #weareone #bethechangeyouwanttosee #bethelight #humble #love #lifestyle #mood #mystory #mylife #life #goodvibes #happy #thankful #goodday #sacristan #church #mychurchmyfamily #godisgreat #godislove #suntio #kirkko #jumalanlapsi #rakkaudestalajiin

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on

Kohukaunottarena

Koko kansan julkisuuteen kaunotar nousi vuonna 2013 Viidakon tähtöset -sarjasta. Tuolloin hänen nimensä oli Katri Sorsa. Hän osallistui ohjelman toiselle tuotantokaudelle, mutta putosi toisena kilpailusta pois. Kilpailun voitti tuolloin Katrin joukkuetoveri Sabina Särkkä, joka sai heidän Tarzanit-nimisen ryhmänsä keräämät 18 000 euroa. 

Lue myös: Katri Sorsa julkaisi ällöttävän kuukautisverikuvan: Jätin murulle viestin vessaan – kuva!

Samana vuonna Katri avasi kotinsa ovet Seiskalle. Hän esitteli yhteisen asuntonsa sen aikaisen poikaystävänsä Sasu Haapasen kanssa. Pariskunnan koti sijaitsi Vantaan Hakunilassa ja he esiintyivät kuvissa hyvin vähissä vaatteissa. 

20130318, Helsinki.  Viidakon tähtöset 2 -lehdistötilaisuus.  Kuvassa chat-juontaja Katri Sorsa.  Aller Media Oy / Timo Korhonen.
Katri Viidakon tähtöset  -lehdistötilaisuudessa vuonna 2013.

Lue myös: Katri Sorsan kauhunhetket - juoksi puolialastomana naapuriin: "Olin varma, että poikamme kuolee!"

20130513, Hakunila, Vantaa.  Katrin ja Sasun asuntoesittely.  Kuvassa viidakon tähtönen Katri Sorsa ja poikaystävä Sasu Haapanen.  7 päivää / Pasi Murto.
Katrin ja Sasun asuntoesittelyn makuuhuonekuva.

Polttarit ja häät

Katrin tapahtumarikkaaseen vuoteen kuului myös muita iloisia asioita. Katrin villejä polttareita Seiska pääsi seuraamaan Helsingissä elokuussa 2013. 

Lue myös: Kääk, jo yksi kuva julki - saadaanko toinenkin? Katri Sorsa ja Sasu-rakas avautuvat lemmentatuoinneistaan häpykummussa ja peniksessä!

Saman kuukauden aikana Katri ja Sasu menivät myös naimisiin. Heidän häitään juhlittiin isolla porukalla Suomen pääkaupungissa. Hääkuvissa pariskunta heittäytyi täysin alastomiksi. 

polttarikuva Katri Sorsa
Viidakon tähtösen Katri Sorsan polttareita juhlittiin räväkästi.

Lue myös: Katri Sorsa kuukautisverikuvastaan: Poikani voi tarvittaessa pestä kuukautiskupin!

Katri ja Sasu Haapanen häät
Hääkuvien aikana oli kuuma tunnelma. 
20130809, Viikki, Helsinki.   Kuvassa aviomies Sasu Haapalainen ja Katri Sorsa.  Seiska / Atte Kajova.
Viidakon tähtönen Katri Sorsan ja Sasu Haapasen häät ja rakastava suudelma. 

Lähtö ja paluu

Katri vietti häidensä jälkeen enää muutaman vuoden julkisuuden valokeilassa. Vuosien 2014-2016 välillä hänen elämässään alkoi tapahtua paljon muutoksia. Hänestä tuli äiti ja hän esitteli uutta arkeaan Seiskalle vuonna 2015. 

Julkisuus alkoi riittää Katrille vuonna 2016, kun hänen lastenvaunuihinsa oli jätetty tappouhkaus heidän kotipihallaan. 

Lue myös: Mitä ihmettä!? Kohukaunotar Katri Sorsa opiskelee suntioksi! Tällainen seksipommi nähtiin alusvaatteissa Cheekin musavideolla - ja tältä hän näyttää nyt! "Tavoitteeni on palvella kirkkoa ja ihmisiä"

Hän kuitenkin palasi julkisuuteen vuonna 2017. Tuolloin Katri aloitti Hippimutsi-blogin, jossa puhui ekologisemman elämän puolesta. 

- Osa on ottanut muutokseni lähinnä hulluutena, mutta jos hulluus on tätä.. niin tämä on mitä haluan. Ennen söin Sasun kanssa lihaa(nautaa) melkein joka päivä. Elämämme oli silloin täysin erilaista. Nyt yritämme elää mahdollisimman vähällä lihalla. En enää syö ollenkaan possun lihaa. Kaupasta tarttuu mukaan paljon maidon ja lihan korvaavia tuotteita. Muovia vähennämme jatkuvasti. Shamppoot ja kaikki turha/teollinen vaihtui luonnonmukaisiin tuotteisiin. Sasu jätti deodorantin kokonaan ja sitä ihminen ei oikeastaan tarvitse. Emme peseydy enää niin usein. Suurin jäte siteet ja tamponit vaihtuivat minulla kuukautiskuppiin, Katri kirjoitti tuolloin blogiinsa.

Hän kertoi tuolloin hyvin räväköitä mielipiteitään sosiaalisessa mediassa. Uusi muutos oli kuitenkin edessä, kun hän aloitti suntion koulutuksensa vuonna 2018. 

Lue myös: IL: Entinen povipommi Katri Sorsa valmistui suntioksi: ”Nyt kuuraan kirkon vessoja, ja olen tyytyväinen” 

20141108, Helsinki.  Tosi-tv-tähtien pikkujoulut. 
Katri tosi-tv-tähtien pikkujouluissa vuonna 2014.
Katrin ja Sasun toinen koti esittely
Lapsi muutti kohuäiti Katri Haapasen elämää. Kuvassa Katri ja Sasu Haapanen vuonna 2015. 

Lue myös: Kohukaunotar Katri Sorsan mykistävä muodonmuutos - teki täyskäännöksen elämäntavoissaan, lopputulos on käsittämätön! Katso kuva! 

Katri ja Sasu vuonna 2016.
Playboy Party Helsingin Casinolla vuonna 2016. Kuvassa Katri ja Sasu Haapanen. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!