Uutiset
Katso kuva!

Ex-juontaja Kirsi Salon uusi hurja dieetti puhuttaa: elänyt jo neljä päivää pelkällä vedellä - "Terveyteni ja nuorekkuuteni salaisuus"

23.07.2020 16:39

Entinen tv-juontaja ja nykyinen hyvinvointivalmentaja Kirsi Salo, 53, puhuttaa uudella spesiaalidieetillään.

Kirsi kertoo sosiaalisessa mediassa olevansa nyt vesidieetillä jo neljättä päivää - se kun on kuulemma hänen nuorekkuuden ja energisyytensä salaisuus.

- Kukkuu! Vesipaastoterveiset! Kroppa halusi taas pitää taukoa ruuansulatuksesta ja suunnata energiansa puhdistumiseen ja uudelleenrakentamiseen. Mikä minä olen siihen vastaanväittämään (nauru-emoji) Paahtoleipien teko pojille oli kyllä tiukka paikka... Nyt lähti käyntiin 4. vuorokausi vedellä, Kirsi fiilistelee Instagram-tilillään.

Heikoin lenkki -visailuohjelmaakin juontanut Kirsi painottaa kuitenkin, ettei kyseinen vesipaasto sovi kaikille, kuten syömishäiriötaipuvaisille, raskaana oleville, imettäjille tai muille, joilla on "joku omituisempi sairaus".

- Muille vesipaasto tuo monenlaisia terveyshyötyjä. Makaan tässä nurmikolla ja kehoni valmistelee samalla uusia, arvokkaita kantasoluja ja laittaa valtavan boostin kasvuhormoneille, jotka muutoin 30 ikävuoden jälkeen laahaa ihan alamaissa. Kun syömisvaihe alkaa, niiden avulla kehoni tehokkaasti korjaa loukkaantuneita ja viottuneita paikkoja ja soluja kehossani. Paaston jälkeen tankataan ravinnetiheätä ruokaa, sillä tehorakennus kestää monta viikkoa. Lihaksienkin nopeassa kasvussa sen huomaa, Kirsi kirjoittaa ja kehottaa ottamaan vesipaastosta selvää.

-  Usein minulta kysytään, mikä on terveyteni tai jonkinlaisen nuorekkuuden ja energiani salaisuus. Vesipaasto on iso elementti siinä.

Lue myös: Kolumbiassa viihtyvä Kirsi Salo hehkuttaa maan avointa seksuaalisuutta – ”Jatkuvaa flirttailua, Suomi tuntuu tosi näivettyneeltä maalta!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kukkuu! Vesipaastoterveiset! Kroppa halusi taas pitää taukoa ruuansulatuksesta ja suunnata energiansa puhdistumiseen ja uudelleenrakentamiseen. Mikä minä olen siihen vastaanväittämään 😄 Paahtoleipien teko pojille oli kyllä tiukka paikka... Nyt lähti käyntiin 4. vuorokausi vedellä. Heti kärkeen tärkeä ilmoitus: Tämä ei sovi kaikille!! Jos on taipumuksia syömishäiriöön, olet raskaana, imetät tai sinulla on joku omituisempi sairaus, älä innostu hetkeksikään paastosta ⛔ Muille vesipaasto tuo monenlaisia terveyshyötyjä. Makaan tässä nurmikolla ja kehoni valmistelee samalla uusia, arvokkaita kantasoluja ja laittaa valtavan boostin kasvuhormoneille, jotka muutoin 30 ikävuoden jälkeen laahaa ihan alamaissa. Kun syömisvaihe alkaa, niiden avulla kehoni tehokkaasti korjaa loukkaantuneita ja viottuneita paikkoja ja soluja kehossani. Paaston jälkeen tankataan ravinnetiheätä ruokaa, sillä tehorakennus kestää monta viikkoa. Lihaksienkin nopeassa kasvussa sen huomaa 💪 Tällainen pidempi, yli 24 tunnin vesipaasto vaatii hyvää ymmärrystä paaston periaatteista ja protokollasta. Tutustumisen voit aloittaa vaikka Insta -tilini profiilista löytyvistä monista vesipaastolle omistetuista suosikkipalluroista ja sen jälkeen tutki itse lisää. Usein minulta kysytään, mikä on terveyteni tai jonkinlaisen nuorekkuuden ja energiani salaisuus. Vesipaasto on iso elementti siinä. #vesipaasto #terveys #hyvinvointi #lifestyle #vastuuomastaterveydestä💪 #over50andfit #biohacking #muinainentieto #insuliiniresistenssi #hiilarit #pannaan

A post shared by Kirsi Salo (@kirsisalo) on

Lue myös: ”Keikun jatkuvasti kahden vaiheilla!” Kirsi Salo avautuu Kolumbian-hyvinvointikeskuksensa vastoinkäymisistä!

"Järjestän hyvinvointiretriittejä!"

Sinkkuna viihtynyt Kirsi kertoi alkuvuonna, että keväällä hänen olisi tarkoitus järjestää hyvinvointiretriittejään Kolumbiassa sekä Italiassa, mutta korona muutti suunnitelmia.

- Jaan siellä hyvinvoinnista kaiken tiedon ja metodit, jotka olen kymmenen vuoden aikana hyvinvointivalmentajana oppinut. Retriiteillä käymme läpi kaikkia elämänalueita: ihmissuhteita, onnellisuutta, elämän tarkoitusta, työtä, vaurautta ja fyysistä hyvinvointia, Kirsi kertoi Seiskalle alkuvuonna ja paljasti myös samalla kasvattavansa peppuaan.

Lue myös: Peppuaan treenaava Kirsi Salo löysi pakaralihaksille käyttöä: ”Jaan kaiken tiedon ja metodit!”

Kirsi Salo

Oma viidakko Kolumbiassa!

Muutama vuosi sitten Kirsi oli hankkinut peräti 60 hehtaaria viidakkoa ja talon tarkoituksenaan rakentaa Kolumbiaan kokonainen hyvinvointikeskus, mutta sittemmin suunnitelmat ovat ottaneet takapakkia. Tiluksiaan hän ei ollut vielä alkuvuodesta kuitenkaan myynyt.

- Minulla on siellä uusi työntekijä ja kaikki muutenkin hyvin. Keikun kuitenkin jatkuvasti kahden vaiheilla, pidänkö tilukseni vai en. Ainoa ongelma on, että se koko paikka on niin kaukana Suomesta, Kirsi kertoi tammikuussa.

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä Kirsi Salo paljastaa olevansa äärimmäisen seksuaalinen: ”On minulla muutamia vakiomiehiä!”

Kirsi Salo

Lue myös: Huhhuh! Ex-juontaja Kirsi Salo kuherteli terassilla nuoren komistuksen kanssa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!