Hyppää pääsisältöön
saimi hoyer

Ex-huippumalli Saimi Hoyer löysi rinnalleen uuden rakkauden: Ystävyys syveni parisuhteeksi!

Vuosi sitten Thomas-miehestään eronnut Saimi Hoyer on löytänyt rinnalleen puutarha-alalla työskentelevän miehen. Saimi ja hänen ex-miehensä Thomas jättivät avioerohakemuksen Etelä-Savon käräjäoikeuteen helmikuussa 2018

Lue lisää: Saimi Hoyerilla ja aviomies-Thomasilla hirvittäviä riitoja uskottomuudesta ja erosta: ”Tavarat ovat lennelleet!”

saimi hoyer

Seiska tapasi Saimin Mannerheimin Lastensuojeluliiton muotinäytöksessä torstai-iltana 16. toukokuuta. Onnea hehkuva nainen kertoi, että  uusi parisuhde sai alkunsa ystävyydestä. 

- Emme asu vielä avoliitossa, vaikka olemme tunteneet jo jonkin aikaa. Luonnollisesti olemme molemmat luontoihmisiä, Saimi kertoi.

Yhteistyö loppui 

Seiska uutisoi aikaisemmin keväällä, että Saimin ja ja Thomaksen luotsaama Hotelli Punkaharju on ajautunut pahoihin talousvaikeuksiin. Hotellia pyörittävän Punkaharjun Luontomatkailu Oy:n tuorein tilinpäätös ilmestyi helmikuussa, ja se on karua luettavaa.

Lue lisää: Saimi Hoyerin hotellibisneksen taloustiedot ovat karua luettavaa – tuotto ei riitä miljoonavelkojen maksuun!

Yritys teki 439 816 euron tappion reilun miljoonan euron liikevaihdolla. Firmalla on velkaa noin 2,2 miljoonaa euroa. Käyttökate eli liiketoiminnan kannattavuus on heikko, eikä tuotto riitä tällä hetkellä kattamaan edes lainalyhennyksiä. Maksuhäiriömerkintöjä on kertynyt 71 904 euron edestä.

Saimi kertoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton muotinäytöksessä, että nykyään hän pyörittäää hotellia uuden yhtiökumppanin kanssa.

- Ex-mieheni ei ole enää mukana.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
pasi murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!