Ex-huippumalli Ninja Sarasalo esittelee ensi kertaa kauniin Misa-siskonsa: Otimme rajusti yhteen!

Uutiset | 02.04.2018 18:22

Ninja Sarasalon, 35, ura mallimaailman huipulla alkoi varhain. Hän päätyi vain 14-vuotiaana äitinsä kannustamana Laila Snellmanin johtaman Paparazzi-mallitoimiston listoille.

– Aika nopeasti minua lähdettiin viemään ulkomaille. Ehdin työskennellä puoli vuotta Suomessa, kunnes mallistoimistot New Yorkissa, Lontoossa ja Italiassa kiinnostuivat minusta. Minut haluttiin heti maailmalle, mutta vanhempani ja Laila olivat sitä mieltä, että minun piti odottaa lähtöä 15-vuotiaaksi asti, Ninja muistelee.

Lue myös: Ninja Sarasalo parisuhdeleirillä: On hauskaa, että on kuoppia matkassa!

Vanhempien lisäksi hänen suurena tukenaan on ollut kaksi vuotta vanhempi sisko Misa.

– Uskoin koko ajan, että Ninja pärjää. Olin ulkomailla hänen mukanaan, ja tein itsekin jonkin verran mallintöitä. Meissä on Ninjan kanssa se ero, että hänessä on valtavaa voimaa ja itsevarmuutta, joka minulta on puuttunut.

Olemme todella läheisiä

Ninja ja Misa nähdään Ava-kanavalla alkaneessa Siskot-sarjassa.

– Olin heti valmis lähtemään yhteiseen ohjelmaan, kun Ninja pyysi mukaan. Ohjelma oli sisarussuhteelle kasvattava ja vahvistava kokemus, Misa kertoo.

Lue myös: Ex-huippumalli Ninja Sarasalo esitteli kauniin siskonsa: Lähdemme yhdessä Ibizalle!

Ninja ja Misa tuntevat toisensa niin hyvin, ettei ohjelmassa tullut suuria yllätyksiä.

– Palasimme lapsuus- ja nuoruusvuosiin kuvien ja muistojen kautta. Olemme olleet aina todella läheisiä, toki teinivuosina otimme muutaman kerran rajustikin yhteen. Perustin perheen nuorena, ja Ninja taas minun jälkeeni. Nyt olemme olleet tiiviisti yhteydessä, Misa jatkaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!