Hyppää pääsisältöön
Marko Lönnqvist joutui taas poliisin kanssa tekemisiin.

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist tappeli puliukon kanssa metroasemalla - poliisi erotti riitapukarit: ”En katso sivusta, kun naista lyödään!”

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist, 41, on yrittänyt pysytellä kaidalla tiellä vapauduttaan vankilasta vuonna 2016. Vapautumisensa jälkeen häntä on kuitenkin epäilty pahoinpitelystä, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä varkaudesta.

Lue myös: Ex-gangsteri Marko Lönnqvist suunnittelee jo uutta kirjaa – rikollinen menneisyys ei jätä rauhaan: ”Kytät katkeria, että tienaan paljon heitä enemmän!”

Toissa lauantaina Marko joutui jälleen kerran hankaluuksiin poliisien kanssa. Seiskan saamien vinkkien mukaan hän ajautui tappeluun Siilitien metroasemalla.

– Pitää paikkansa. Tappelin puliukon kanssa, Marko vahvistaa Seiskalle.

Lue myös: ”Väsyneenä jopo ei seiso!” – Koomasta toipunut ex-gangsteri Marko Lönnqvist antaa raudalle taas kyytiä: kuntosali-into palasi lujana!

Hän kertoo olleensa poikansa kanssa metroasemalla, kun tapahtumat alkoivat.

– Tämä puliukko läpsäisi poikani kaverin äitiä. Käskin monta kertaa ukon painua metroon. Hän länkytti vastaan, ja tappeluhan siitä seurasi.

– Sen verran oman käden oikeutta pitää olla, että puututaan, kun naisia lyödään, Marko sanoo.

Lue myös: Ex-gangsteri Marko Lönnqvistille ei jäänyt pysyviä vammoja sairaskohtauksesta: tämän kooma opetti - video!

Ei rikosepäilyä

Marko ja mies ehtivät tapella muutaman minuutin ennen poliisin saapumista. Vastustajan nenä vuosi verta, mutta kumpikaan osapuoli ei halunnut tehdä asiasta rikosilmoitusta, joten jatkotoimia tappelusta ei näillä näkymin tule.

Lue myös: Marko Lönnqvistin poikkeuksellisen hurja paljastus: Käytin dopingiin 1400 euroa kuussa!

– En katso vierestä, jos joku lyö poikani kaverin äitiä poikani nähden.

– Onneksi poliisit tulivat, niin en lyönyt enempää, ja onneksi poikani odottivat ulkona, eivätkä nähneet tilannetta, Marko huokaa.


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!