fbq
Uutiset
29.07.2017 13:01
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Marko Lönnqvist
Ex-gangsteri Marko Lönnqvist kiistää rikosepäilyt – syyttää perättömästä ilmiannosta: Totuus tulee vielä esiin!
Uutiset
29.07.2017 13:01
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi muutama viikko sitten, että ex-gangsteria ja kirjailijaa Marko Lönnqvistiä epäillään heinäkuussa Guns N’ Rosesin keikan jälkimainingeissa Hämeenlinnassa sattuneesta pahoinpitelystä. Epäillyn rikoksen kohteeksi joutunut 19-vuotias mies otti Seiskaan yhteyttä ja kertoi joutuneensa Lönnqvistin pahoinpitelemäksi McDonald’sin jonossa syntyneen kiistan takia. 

– Jos asia olisi mennyt niin kuin vastapuoli on kertonut, minun historiallani minut olisi haettu välittömästi useamman partion voimin ja pidätetty kuulustelujen ajaksi. Mäkkäreissä on valvontakamerat, vartija ja helvetin monta silmäparia, joten totuus tulee vielä esiin, Lönnqvist kommentoi.

Syyttää perättömästä ilmiannosta

Rikosepäilyistä raivoissaan oleva Marko vaatii vastapuolelta anteeksipyyntöä.

– Rikoslaissa on myös pykälät perätön ilmianto, kunnianloukkaus ja perätön lausuma viranomaismenettelyssä, joten suosittelen vastapuolta pyytämään isolla rahasummalla anteeksi. Perättömästä epäilystä on koitunut minulle tuhansien eurojen tappiot, sponsorineuvotteluja on kariutunut ja nettivalmennusprojektini on jäissä toistaiseksi, hän sanoo.

Poliisi: Tutkinta ei edennyt

Hämeen poliisin tutkinnanjohtaja Riku Vihtilän mukaan asian tutkinta ei toistaiseksi ole edennyt.

– Asia ei ole kiireyslistan kärkipäässä, Vihtilä toteaa.

– Poliisi ei ole ollut minuun missään yhteydessä, mutta sen sijaan olen pyytänyt asianajajaani olemaan yhteydessä poliisiin, Lönnqvist sanoo.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »