fbq
Uutiset
15.10.2014 14:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Ex-Salkkari-tähti Kirsi Ståhlbergin raskaus loppusuoralla - kuva vauvamasusta!
Ex-Salkkari-tähti Kirsi Ståhlbergin raskaus loppusuoralla - kuva vauvamasusta!
Uutiset
15.10.2014 14:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Esikoistaan odottava näyttelijä Kirsi Ståhlberg, 34, ei ole antanut pyöristyneen vauvavatsansa vaikuttaa työntekoon.

– Olen luonteeltani aika sissi ja kova tekemään asioita. Jälkikäteen on tullut mietittyä, onko ihan kaikkien liikkeiden tekeminen ollut järkevää raskausaikana. Kuvauksissa on tullut muun muassa tanssittua ja pelleiltyä tangolla. On tässä olotilassa huomattavasti mukavampi näytellä kuin 39 asteen kuumeessa ja angiinassa. Sitäkin on tullut tehtyä. En ole ollut huonovointinen, Kirsi Ståhlberg kertoo Seiskalle.

 

 

Tankotanssi ei ole täysin vieras harrastus urheilulliselle Kirsille, sillä hän on päässyt kokeilemaan lajia ohjaajan opastuksessa ystävänsä polttareissa.

– Tällä kertaa vältyttiin mustelmilta, sillä tulin sujuvasti tangolta alas. Minulla on useita fobioita, joten en voi harrastaa lajeja, joissa mennään liian kovaa tai korkealle. Mia houkutteli minua ajamaan hänen moottoripyörällään, mutten halunnut.

 

 

Salatuissa elämissä Kirsi näytteli liki kuuden vuoden ajan toukokuussa sarjasta poistunutta Isabella Holmia.

– Salatut elämät -menneisyys näkyy elämässäni koko ajan vähemmän ja vähemmän. Totta kai ihmiset tunnistavat edelleen, mutta olen lähtenyt jo uusille urille. Ei tässä hirveästi ehdi lomailla, sillä käyn syksyllä puhumassa nuorille muun muassa näyttelemisestä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »