Hyppää pääsisältöön
Ex-Salkkari-tähden elämänmuutos kerää kehuja: "Kiitos esimerkistäsi!"

Ex-Salkkari-tähden elämänmuutos kerää kehuja: "Kiitos esimerkistäsi!"

Salatut elämät -sarjan suosituimpiin näyttelijöihin kuulunut Venla Savikuja jätti sarjan viime vuonna. Fitnessistä kiinnostunut Venla nähtiin heti perään Fitnesspäiväkirjat-sarjassa.

Toisin kuin monet muut fitness-urheilijat, Venla ei syö lainkaan lihaa. Itse asiassa hän ei syö muitakaan eläinperäisiä tuotteita, vaan on täysin vegaani.

Venla on kertonut ryhtyneensä vegaaniksi eettisistä syistä.

Löydän itseni itkemästä. Tuijotan ruutua, jossa näen kuinka vasikkaa tökitään heinähangolla. Lammas räpiköi omassa verilammikossaan, Venla kirjoitti viime vuonna.

Venlan ruokavalio on pitänyt, ja kaiken lisäksi hän näyttää voivan erinomaisesti. Tuoreessa Instagram-päivityksessä hymyilevä Venla näyttää onnellisemmalta kuin koskaan.

 

 

Kuva onkin kerännyt kehuja, ja samoin Venlan elämänmuutos.

- Vitsi sä olet kyllä niin super ihana! Kiitos siitä hyvästä ja eettisesti kestävästä esimerkistä, jota elämälläsi näytät! Sinä inspiroit todella ihmisiä ympärilläsi, yksi kirjoittaa.

 

"Olet täynnä kultaista energiaa!"

Myös Venlan ruokapostaukset keräävät kehuja.

- Ihanaa, että joku sinun kaltasesi ihminen, jota tosi monet seuraavat blogissa ja Instagramissa jne. puhuu vegaaniruokavalion puolesta! Toivottavasti mahdollisimman moni kokeilisi vinkkejäsi ja ryhtyisi vähintään kasvissyöjäksi. No animal products, Venlan salaattipostausta kommentoidaan.

- Kiitos kaikista vinkeistä, oot kyllä täynnä kultaista energiaa! Olen jo aika pitkään lisäillyt oman ruokavalioni kasvispainotteisuutta, ja vaikka en aio siirtyä täysin vegaaniksi, tuo esimerkkisi aina vain enemmän motivaatiota seurata omia ruokailutottumuksia ja panostaa niihin parempiin valintoihin. Harmillisen paljon sitä saa silti selitellä, ihme juttu, jouluruokakuvasta kirjoitetaan.

 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!