Hyppää pääsisältöön
Ex-Salkkari-näyttelijästä tuli isoisä: näyttelijätytär sai lapsen!

Ex-Salkkari-näyttelijästä tuli isoisä: näyttelijätytär sai lapsen!

Salatuista elämistä tuttu näyttelijä Jouko Keskinen ja hänen vaimonsa Jarna Jalava-Keskinen ovat tuoreita isovanhempia. Pariskunnan näyttelijätytär, Salatuista elämistäkin tuttu Jonna Keskinen on saanut hiljattain lapsen. Lapsi on saanut nimekseen Inti.

– Pienokaista on päästävä katsomaan kuukauden välein. Jonna on asunut jo vuosia miehensä kanssa Hollannissa, mutta kesäisin hän on käynyt auttamassa vanhempiaan kesäteatterin kahvilan pyörittämisessä, Jarna kertoo Seiskalle.

 

 

Jouko ja Jarna pyörittävät jo 11. kesää Mustion Linnan kesäteatteria. Tulevana kesänä esitettävän Kokkisoppa-esityksen ohjauksesta vastaa edellisvuoden tavoin Jouko ja esityksen on kääntänyt Jarna. Kesäteatterin pyörittämisen myötä Joukolle ja Jarnalle on tullut tutuksi muun muassa lavasteiden rakentaminen, markkinointi, siivoaminen ja kioskitoiminnan pyörittäminen  

- Moni ajattelee, että meillä on käsissämme rahasampo. P**kapuhetta, sillä riski on älytön ja duunia on paljon. Tärkeintä minulla on ollut, että saamme maksettua näyttelijöille palkat, vaikka jäisin itse puille paljaille. Emme tee tätä rahan takia, vaan minulla on hirveä tarve tehdä teatteria, Jouko kuvailee.

 

Tv kiinnostaa vielä

Lähdettyään Salatut elämät -sarjasta Jouko on kesäteatterin pyörittämisen lisäksi näytellyt ja ohjannut Suomen Kansallisteatterissa.

- Olen työskennellyt viime vuodet teatterissa. En sanoisi ”ei”, jos joku kysyisi minua vielä kameran eteen!

Kokkisoppa Mustion Linnan kesäteatterissa 23.6 alkaen. Rooleissa muun muassa Anu Palevaara, Risto Kaskilahti, Sari Puumalainen ja Susanna Laine.

 

 


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!