Uutiset

Ex-Salkkari-kaunotar kiitti onnitteluista paljastavalla kuvalla - katso!

29.09.2015 18:33

Entinen Salkkari-tähti ja Fitnesspäiväkirjat-ohjelmaa tähdittänyt Venla Savikuja täytti äskettäin 25 vuotta. Venlalla ja hänen lapsuudenystävällään on vain päivän verran ikäeroa, ja kaksikko on vuodesta 1996 lähtien viettänyt yhteissynttäreitä. Tänä vuonna synttärisankarit viettivät synttäriviikonloppua Tallinnassa.

– Kiireisten aikataulujemme vuoksi skippasimme tänä vuonna viime tingan juhlajärjestelyt, ja pakenimme viettämään rentouttavaa synttäriviikonloppua lätäkön toiselle puolelle Tallinnaan. Kävimme herkuttelemassa mitä upeampia ruokia ja koimme täysin uudenlaisia makuelämyksiä. Lilluimme hotellin Spa:ssa, haahuilimme kylpytakeissa, nostimme tohvelit kohti kattoa ja ihastelimme auringonnousua huoneemme ikkunasta. Nauroimme niin paljon, että vatsaan sattui, Venla paljastaa blogissaan.

Venlalla ilmeisesti sateli synttärionnitteluita, sillä hän kiitti niistä julkaisemalla seksikkään vatsalihaskuvan Instagram-tilillään.

 

 

­– Twentyfive and fabulous. Kiitos kaikille onnitteluista, kaunotar kirjoitti kuvan yhteyteen.

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!