Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Evelina

Evelina yllätti: vaihtoi hiustyylinsä ja Instagram-nimensä - kuva!

Laulaja Evelina vaihtaa hiustyyliään todella usein.

Evelina leikkasi tummat kutrinsa pari viikkoa sitten. Laulaja rakastaa tyylinsä uudistamista, ja nyt hiuksiin on haettu radikaalia muutosta.

Vaikka Evelina leikkasi hiuksensa hiljattain, ei tyyli ilmeisesti miellyttänyt häntä. Laulaja nimittäin laittoi uudet hiustenpidennykset ja blondasi kuontalonsa kertaheitolla.

Suurin osa Evelinan faneista ihastui tämän uuteen tyyliin, ja laulajan Instagram-tilillä julkaistu kuva on kerännyt useita ylistäviä kommentteja. Kirjoitusten joukossa oli myös hieman piikitteleviä kommentteja.

Yritätsä olla joku katri helena, eräs Evelinan seuraaja kirjoitti.

Liekö laulaja saanut siitä nokkelan idean Instagram-profiilinsa nimeen, sillä hän on vaihtanut profiilissa nimekseen Nuori Katri Helena.

 

Uusi kappale tulossa?

Evelina julkaisi Instagram-tilillään toisen kuvan, jossa hän on pukeutunut paitaan, jota koristaa teksti Katri Helena. Myös Evelinan musiikkijulkaisuista vastaava Universal Music julkaisi saman kuvan omalla Instagram-tilillään.

 

Mikähän tää Evelinan Katri Helena -homma nyt oikein on? ??✨@evelinavirallinen #katrihelena

Henkilön Universal Music Finland (@universalmusicfin) jakama julkaisu

Mikähän tää Evelinan Katri Helena -homma nyt oikein on, levy-yhtiö kirjoitti kuvan yhteyteen.

Vaikuttaa siltä, että laulaja on julkaisemassa uutta musiikkia piakkoin. Mitä todennäköisimmin uusi single liittyy Katri Helenaan tai kappaleen nimi on Nuori Katri Helena.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!