Katso videot!
Eva Wahlström pohtii uransa jatkoa.

Eva Wahlström uransa jatkosta: ”En koe, että minun on enää pakko nyrkkeillä!”

24.11.2018 08:34

Nyrkkeilijäkaunotar Eva Wahlström, 38, ottelee nyt viimeisiä vuosiaan, sillä rajussa lajissa ikä tulee pian väkisinkin vastaan.

Evan piti kohdata MM-ottelussa joulukuussa Firuza Sharipova, mutta aikaisemmin tällä viikolla tuli ilmi, että vastustaja on kärsinyt loukkaantumisen, joka estää ottelemisen suunniteltuna ajankohtana.

Lue lisää: Eva Wahlströmin rahakas ottelu peruuntui - julkaisi vastustajastaan kuittailevan kuvan: "Kynsikö katkesi vai selkäranka?"

– En koe, että minun on enää pakko nyrkkeillä. Voi olla, että ura loppuu tämän matsin jälkeen tai sitten viiden vuoden päästä. Jatkan niin pitkään kuin tuntuu hyvältä, Eva totesi Seiskalle valmistautuessaan sittemmin peruttuun MM-otteluun.

Lue myös: Oho, Eva Wahlström valmistui kandiksi: "Mun oli väkisin keksittävä toinen suunta elämälleni, sillä tuntui että nyrkkeily oli viemässä kaiken"

Hän valmistui kesällä sisustusarkkitehtuurin ja huonekalusuunnittelun kandidaatiksi Aalto-yliopistosta. Myös taidemaalarina kunnostautuneella monilahjakkuudella onkin paljon mahdollisuuksia uransa jälkeen.

Videolla Eva pohtii uransa jatkoa ja tulevaa elämäänsä. Haastattelu on tehty ennen kuin Eva sai tietää Sharipovan loukkaantumisesta ja MM-ottelun peruuntumisesta.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!