fbq
Uutiset
14.01.2019 18:55
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus, Facebook
Lukkarinen ja Tukiainen
Että mitä?! Janita Lukkarinen mukaan Johanna Tukiaisen kiertueelle - paljastivat myös toisen yllätyksen: "Suomen kuuluisat selviytyjät"
Uutiset
14.01.2019 18:55
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus, Facebook

Kohublondi Johanna Tukiainen, 40, pyöritti pitkään Glamour Dolls -tanssiryhmää, jonka riveissä on nähty Johannan lisäksi myös julkisuudesta tuttu Suvi Pitkänen, joka oli tosin mukana ryhmässä vain hetken aikaa. 

Lue myös: JOHANNA TUKIAISEN GLAMOUR-TANSSI - TEE PERÄSSÄ!

Nykyisin Johanna kiertää Suomea huomattavasti hillitympänä esiintyjänä, ja tanssiryhmä on jo hisrotiaa. Hän kirjoitti Facebook-seinälleen jatkavansa tanssi- ja laulukeikkoja Big Brotherista julkisuuteen nousseen Janita Lukkarisen, 25, kanssa.

Suomen kuuluisat selvityjät: alkoholismin selättänyt Johanna (Jumalan voimalla, ei omissa voimissa) ja syövän selättänyt upea Janita esiintyvat ympari Suomea! Janita mm.juontaa! Myos ulkomaan keikat ovat ok. Ryhmaan kuuluu myos upea brunetti Suvi!Teemme myos koreografian muutamaan biisiin!!, Johanna kirjoittaa. 

Lue lisää: Syöpään sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen julkisti uskomattoman joulun ilouutisen: "Suurin ihme, jonka olen ikinä saanut todistaa" - kuva!

Toisessa päivityksessään Johanna kertoo, että kaksikko aikoo perustaa myös oman YouTube-kanavan. 

Janita osallistui Big Brother -ohjelmaan vuonna 2012, ja hän oli mukana Temptation Island -ohjelmassa muutama vuosi myöhemmin.

Hän nousi otsikoihin viime vuonna, kun hän avautui sosiaalisessa mediassa syövästään. Marraskuussa tosi-tv-kaunottarella oli kuitenkin ilouutisia kerrottavanaan, sillä hän selätti sairauden. 

Lue myös: SYÖVÄSTÄ PARANTUNEEN TOSI-TV-TÄHDEN JANITA LUKKARISEN SOME-SEURAAJAT HÄMMÄSTELEVÄT KUVAA TUKSUN RAAMATTUILLASTA: NYT PITÄÄ IHAN ÄÄNEEN TODETA, ETTÄ JOHANNA VAU, MIKÄ MUUTOS – KATSO!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ

Juttua muokattu 15.1. klo 13.45: Otsikosta ja artikkelista poistettu viittaus eroottiseen tanssiryhmään