fbq
Uutiset
03.12.2019 08:06
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto
Ilkka Vainio valmistautuu juhliinsa.
”Espoon ensimmäisestä lapsijuoposta kasvaa Suomen kirkkain senioritähti!” Viinakierteen katkaissut Ile Vainio valmistautuu 60-vuotisjuhliinsa!
Uutiset
03.12.2019 08:06
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto

Marraskuussa Ystävän risteilyä Karibialla isännöinyt Ilkka "Ile" Vainio, 59, on hyvässä iskussa. Hän on ollut täysraittiina jo pari vuotta.

– Sain juuri kultalevyn Villi pyhäpoika -albumistani. Nykymaailmassa on pirun kova saavutus ansaita fyysinen kultalevy. Olen ylpeä Viihteen kenttämiehet -yhtyeestäni ja menestyksestäni.

Lue myös: Kuvat Seiskassa! Raitistunut Ile Vainio seilasi Karibialla ensimmäistä kertaa selvin päin – ”Koko maailma tuntui kirkkaammalta, kun viina ei sumentanut silmiä!”

Ilkan isä, legendaarinen Juha "Junnu" Vainio on ollut Ilelle tärkeä suunnannäyttäjä.

– Sanotaan niin, että Juha on mestari, mutta minä olen helvetin hyvä!

Ensi vuonna Ilkka täyttää 60 vuotta. Varsinainen juhlapäivä on lokakuussa, mutta viihdeneuvos otaksuu juhlien kestävän läpi vuoden.

– Kun täytin 50, juhlat veivät puoli vuotta. Kyllä nyt täytyy panna paremmaksi! Näistä juhlista saatan myös muistaa enemmän...

Lue myös: Ile Vainio on ollut humalassa suurimman osan elämästään: ”Olin Espoon ensimmäinen lapsijuoppo!”

Parhaat laulut tulossa

Luvassa on suuri juhlakonserttikiertue sekä monenmoisia yllätyksiä.

– Painelin Karibian-risteilyltä suoraan studioon tekemään uutta levyä. Minulla on vahva tunne, että parhaat lauluni ovat vasta tulossa, Ile hykertelee.

– Minulla on edessäni 20 vuoden vahva loppukiri. Espoon ensimmäisestä lapsijuoposta kasvaa Suomen kirkkain senioritähti!

Katso kuvat ja lue lisää Ilen seikkailuista Karibialla Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »