Ilkka Vainio valmistautuu juhliinsa.

”Espoon ensimmäisestä lapsijuoposta kasvaa Suomen kirkkain senioritähti!” Viinakierteen katkaissut Ile Vainio valmistautuu 60-vuotisjuhliinsa!

03.12.2019 08:06

Marraskuussa Ystävän risteilyä Karibialla isännöinyt Ilkka "Ile" Vainio, 59, on hyvässä iskussa. Hän on ollut täysraittiina jo pari vuotta.

– Sain juuri kultalevyn Villi pyhäpoika -albumistani. Nykymaailmassa on pirun kova saavutus ansaita fyysinen kultalevy. Olen ylpeä Viihteen kenttämiehet -yhtyeestäni ja menestyksestäni.

Lue myös: Kuvat Seiskassa! Raitistunut Ile Vainio seilasi Karibialla ensimmäistä kertaa selvin päin – ”Koko maailma tuntui kirkkaammalta, kun viina ei sumentanut silmiä!”

Ilkan isä, legendaarinen Juha "Junnu" Vainio on ollut Ilelle tärkeä suunnannäyttäjä.

– Sanotaan niin, että Juha on mestari, mutta minä olen helvetin hyvä!

Ensi vuonna Ilkka täyttää 60 vuotta. Varsinainen juhlapäivä on lokakuussa, mutta viihdeneuvos otaksuu juhlien kestävän läpi vuoden.

– Kun täytin 50, juhlat veivät puoli vuotta. Kyllä nyt täytyy panna paremmaksi! Näistä juhlista saatan myös muistaa enemmän...

Lue myös: Ile Vainio on ollut humalassa suurimman osan elämästään: ”Olin Espoon ensimmäinen lapsijuoppo!”

Parhaat laulut tulossa

Luvassa on suuri juhlakonserttikiertue sekä monenmoisia yllätyksiä.

– Painelin Karibian-risteilyltä suoraan studioon tekemään uutta levyä. Minulla on vahva tunne, että parhaat lauluni ovat vasta tulossa, Ile hykertelee.

– Minulla on edessäni 20 vuoden vahva loppukiri. Espoon ensimmäisestä lapsijuoposta kasvaa Suomen kirkkain senioritähti!

Katso kuvat ja lue lisää Ilen seikkailuista Karibialla Seiska Klubista!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!