Esko Eerikäinen avautuu vihdoin "hirviönaisestaan"!

Esko Eerikäinen avautuu vihdoin "hirviönaisestaan"!

08.10.2013 18:16

Julkkis Big Brother -talosta sunnuntaina (6.10.) häädetty Esko Eerikäinen on hämmentynyt siitä, että "hirviönainen" nousi otsikoihin.

Esko kertoi BB-talossa tapailleensa maailman kauneinta naista, joka muuttui yllättäen "hirviöksi". Seiskalle on tulvinut vihjeitä siitä, että kuka tämä mysteerinen "hirviönainen" on. Seiska tavoitti Eskon.

"Hirviö oli liian vahva ilmaus"

Eskoon aiemmin liitetyt Nora Vuorio, Jenni Anttila ja Ansku Bergström voivat huokaista helpotuksesta.

- Kyllä teillä ollut uutiset vähissä. Kyseessä ei ole Nora, Jenni eikä missään nimessä Ansku. He ovat kaikki ihania naisia. En kerro nimeä, sillä kyseinen nainen ei ole julkisuudesta tuttu. Muutenkin se hirviö-sana oli hieman liian vahva ilmaus, Esko sanoo.

"En muista, mitä olen puhunut"

Esko hämmästelee, miten hän talossa ajoittain unohti kamerat.

- En muista tarkalleen, että mitä kaikkea kahden viikon aikana on tullut sanottua. Kamerat unohtuivat ajoittain aivan totaalisesti, Esko sanoo.

Esko oli tyytyväinen siihen, että pääsi sunnuntaina kotiin.

- Minulla oli todella kova ikävä Victoria-tytärtäni. Ensimmäisenä, kun pääsin kotiin, purin kaikki tavarat laukusta. Hyvä ystäväni, Victorian kummitäti oli tukenani ja turvanani ensimmäisen illan. Se hyvä juttu, että pääsin heti purkamaan fiiliksiäni, Esko sanoo.

LUE MYÖS:

Uusi nimi nousi esiin: onko hän BB-Eskon "hirviönainen"?

Onko hän BB-Esko Eerikäisen "hirviönainen"?

Teksti: Heli Karonen
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!