Eronnut kirjailija Anna-Leena Härkönen ahdistuksen kourissa: Ei enää ikinä naimisiin?!

Uutiset | 28.09.2020 08:19

Kirjailija-näyttelijä Anna-Leena Härkösen vuosi on ollut täynnä isoja muutoksia: ero kirjailijapuoliso Riku Korhosesta, pojan muutto omilleen ja koronaeristys.

– Kirjoitan romaania, ja olen ollut ahdistunut. Itse asiassa koko kevät ja kesä meni ahdistuksen kourissa. Kollegojen kanssa olemme keskustelleet, etteivät juuri muutkaan ole saaneet mitään aikaiseksi, Anna-Leena kertoi Seiskalle COSRX-kosmetiikkabrändin lanseeraustilaisuudessa.

Kolmesti eronnut Anna-Leena pohtii, ettei enää mene naimisiin, mutta sitten pienen silmäniskun jälkeen lisää sanan ”ehkä”.

Lue myös: Kovista masennuskausista kärsinyt Anna-Leena Härkönen: Kannatan eutanasiaa!

Kolumbia vaihtui Koliksi

Kirsi Salo

Hyvinvointivalmentaja Kirsi Salon Kolumbian- ja Italian-hyvinvointiretriittien peruuntuminen muutti koronan takia vuoden suunnitelmat.

– Nyt olen löytänyt korvaavan alueen Pielisen ja Kolin maisemista. Kaikki, jotka ovat siellä samoilleet ja ihastelleet maisemia, tietävät alueen vahvat, shamanistiset voimat, Kirsi kertoo ja paljastaa samoilleensa kesällä paljain jaloin 10 kilometrin taipaleen.

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä Kirsi Salo paljastaa olevansa äärimmäisen seksuaalinen: ”On minulla muutamia vakiomiehiä!”

Perhe teki urheiluloman

Taru Valkeapää

Esiintymiskouluttaja Taru Valkeapään pesue suuntasi elokuussa urheilulomalle Vuokatin maisemiin.

– Perheemme junnu, Kim, 9, suoritti green cardin ja 14-vuotias Kasper jatkokurssin golfissa. Viheriöiden kiertelyn ohessa pulikoimme jos jonkinlaisissa vesiurheilulajeissa.

Lue myös: Juontaja Taru Valkeapää salasi tv-taustansa lapsiltaan – ”Pojat googlasivat minut!”

Hymylläkin voi tervehtiä

Kaarina Suonperä

Tapakouluttaja Kaarina Suonperä tuhahtaa nykyiselle tyylille tervehtiä kyynärpäällä tai nostaa kättä.

– Ei tule kuuloonkaan, että moiset tervehdykset olisivat hyväksyttyjä. Mikseivät suomalaiset tervehtiessään katso vastapuolta silmiin, saati hymyile?

Kaarina on tehnyt selväksi ihan presidenttiä myöten, että ystävällinen pään nyökäytys, hymy ja katse silmiin riittävät vaikkapa Linnan kutsuilla.

Teksti:Wilma Schlizewski
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!