fbq
Uutiset
14.09.2018 12:10
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: kristian wallin
Eronnut Miss Helsinki -vetäjä Rosanna Kulju vietti vauhdikkaan sinkkukesän: juhli enemmän kuin viimeisen kolmen vuoden aikana yhteensä!
Uutiset
14.09.2018 12:10
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: kristian wallin

Miss Helsinki -kilpailua ensimmäistä kertaa pyörittävä Rosanna Kulju on kuluneen vuoden aikana eronnut sekä viettänyt aurinkoisen sinkkukesän festareiden ja hauskanpidon pyörityksessä. Samalla nainen on tehnyt lujasti töitä missikisan käynnistämisen ja finalistien valitsemisen eteen. 

Lue lisää: Hunks-komistuksesta eronneen Rosanna Kuljun avoin tilitys - tatuoi T-kirjaimen sormeensa: "Mä todellakin luulin ja halusin, että me ollaan the real deal" - katso!

Rosannan ja Hunks-tanssija Tofe Saidin parisuhde tuli tiensä päähän alkukesästä. Sittemmin Rosanna on ottanut rennommin, ja nauttinut Suomea historiallisella tavalla hellineestä kesästä. Lähtökohtaisesti rauhallista elämää viettävä ja terveellisiä elämäntapoja noudattava kaunotar on muutaman kuukauden aikana juhlinut enemmän kuin viimeisen kolmen vuoden aikana yhteensä. 

- Onhan tässä ollut kaikenlaista menoa ja meininkiä. Hauskin kesä kymmeniin vuosiin, ikinä ei ole ollut näin hauskaa. 

- En sanoisi, että hukkuisin treffipyyntöihin. En vastaa, jos minua ei kiinnosta. Joten en anna mitään sellaista siimaa, että vähän voisin jonkun kanssa vaan koodailla, koska silloin se pakka leviäisi aivan varmasti käsiin.

Oletko käynyt treffeillä?

- No en millään oikeilla, en mä uskalla! Puhuin juuri podcastissani, että miten mä osaan olla sinkku? Missä pitää koodata, missä nähdään ja mitä tehdään? Käydäänkö syömässä leffassa vai mitä? Mä luulen, että mun ensimmäiset treffit tulee olemaan salilla, jotkut vahinkotreffit, Rosanna nauraa ja pohtii deittailun pelisääntöjä. 

Millaisia ominaisuuksia miehellä pitää olla? 

- Pitää olla karismaattinen ja sporttinen! Kuluneen kesänä aikana on ollut aikaa miettiä, että millaisia miehiä sitä on tullut elämänsä aikana treffattua, ja niillä kaikilla on muutama sama piirre. Ne on karismaattisia joo, ehkä vähän porukan pellejä, ja jokaisella on ollut enemmän tai vähemmän kroppa täynnä tatskoja.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »