fbq
Uutiset
29.06.2018 09:14
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tarja Smura löysi uuden kodin.
Eronneen ex-missi Tarja Smuran asuntokriisi ratkesi: ”Muuttorumba vei voimat!”
Uutiset
29.06.2018 09:14
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura ja teho-osaston hoitajana työskentelevä Markus Haapasalo päätyivät usean vuoden yrittämisen jälkeen hakemaan avioeroa viime maaliskuussa.

Tarja ja Markus menivät naimisiin syyskuussa 2013 morsiamen kotimaisemissa Pohjois-Karjalassa. Ennen avioliiton solmimista he olivat tunteneet vain reilun vuoden.

Lue myös: Tarja Smura avautuu sokkierostaan: Olen ollut tässä liitossa äärimmäisen yksinäinen!

Samalla pariskunta pisti myyntiin Tampereen Atalassa sijaitsevan kotinsa, minne Tarja lapsineen oli palannut vain yhdeksän kuukautta aikaisemmin kaksi vuotta kestäneen asumuseron jälkeen.

Pariskunta sai rivitalohuoneistonsa myytyä muutamassa kuukaudessa. Rivitalossa on 112 asuinneliötä, ja he pyysivät siitä 269 000 euroa.

 

Eroavalla parilla on keskenään asialliset välit.
Eroavalla parilla on keskenään asialliset välit.

 

Lue myös: Avioeroa hakevat Tarja Smura ja Markus Haapasalo laittoivat kotinsa myyntiin: hintapyyntö 269 000 euroa – katso kuvat talosta!

Tarjalla nousikin hiki otsaan pari viikkoa sitten, sillä kauppasopimuksen mukaan asunnon pitää olla tyhjillään kuukaudessa.

– Minulla ei ole aavistustakaan, minne muutamme. Jäämmekö Tampereelle vai vaihdammeko kaupunkia kokonaan, Tarja tuskaili.

Lue myös: Miss Suomi Tarja Smuran raju tilitys: Renny Harlin kosti tylysti suhteen päättymisen – ”Menetin asuntoni ja sain porttikiellon yökerhoon!”

Asiat alkoivat onneksi kuitenkin lutviutua, ja mieleinen asuntokin löytyi entistä lähempää Tampereen keskustaa.

– Saimme tilavan kerrostalohuoneiston. Pojat pääsevät sieltä mukavasti bussilla kouluun, Tarja iloitsee.

– Vanha kämppä on kuin hullunmylly, ja sen tyhjentäminen vie välillä voimat. Kannan selkä vääränä tavaroita sekä kierrätyskeskukseen että kaatopaikalle, uutta elämänvaihetta aloitteleva Tarja viestitti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »