fbqEromylläkästä toipuva Martina Aitolehti kaipaa miestä rinnalleen: "Luotettava, sporttinen, päihteetön" | Seiska
Martina Aitolehti

Eromylläkästä toipuva Martina Aitolehti kaipaa miestä rinnalleen: "Luotettava, sporttinen, päihteetön"

Uutiset | 29.04.2020 10:15

Martina Aitolehti, 37, erosi pääsiäisenä liikemies Stefan Thermanista, 32. Nyt Martina ilmoittaa Instagramissa, että uudelle miesystävälle voisi löytyä paikka hänen viereltään. 

- Nyt olis haussa rakastava, tervejärkinen, Itsevarma, kunnianhimoinen, luotettava, suoraselkäinen, sporttinen, huumorintajuinen ja ehdottomasti päihteetön mies. Onpas pitkä lista! 

Sohvaperunat, kotihiiret tai pubien kantapeikot voivat siis unohtaa treffit Martinan kanssa. Ulkonäöstäkin on maininta. 

- Intohimona elämä, ilo, urheilu ja seikkailut. Ei haittaa jos olet komea!

Ei Tinderille

Fitnesskaunotar paljastaa myös, ettei aio liittyä deittisovelluksiin. 

- Tinderistä ette tule mua löytämään, joten kirjoitan toiveet tänne. Tosin lista saattaa kasvaa, kun aikaa kuluu! Rima on tällä kierroksella korkealla!

Muillekin kelpaisi

Monet julkkisnaiset samaistuvat Martinan toivelistaan. Muun muassa ex-missit Sara Sieppi ja Shirly Karvinen jättivät omat toiveensa Martinan kommentteihin.

- Jos löytyy enemmänkin vaihtoehtoja, niin mulle saa heittää yhen, Sara kirjoitti.

- Yksisarvinen olisi myös cool. Haha ei vaan. Universumi toimittaa kun osaa pyytää, Shirly totesi.

Suhdesoppa

Martina, Stefan ja Sofia Belórfin kolmiodraama on viime aikoina ollut viihdemaailman puhutuimpia aiheita. Pääsiäismaanantaina Martina Aitolehti ilmoitti Instagramissa eronneensa pitkäaikaisesta rakkaastaan ja toisen lapsensa isästä Stefusta. Eron syynä oli Katiska-jutussa tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta syytetty Sofia Belórf, joka oli Seiskan tietojenkin mukaan viihtynyt yllättävän paljon Stefun seurassa.

Tilanteesta teki kinkkisen se, että Sofian miesystävä Niko Ranta-aho istui ja istuu yhä, tutkintavankeudessa. Mies tulee saamaan rikoksistaan pitkän vankeusrangaistuksen, sillä hän on tunnustanut häntä vastaan nostetut syytteet pääosin oikeiksi. 

Erosta huolimatta Martina ja Stefan ovat viettäneet aikaa yhdessä Hangossa, oletettavasti perhesyistä. Vielä joitakin päiviä sitten Martina vakuutti Instagram-tilillään julkaisemassaan kirjoituksessa, ettei hän kuitenkaan ole palaamassa yhteen Stefanin kanssa.

Nyt menee sekavaksi: Eron halunnut Martina Aitolehti ja Stefan Therman tyytyväisinä yhdessä - sydämiä somessa!

Lopulta Sofia kertoi julkisuuteen, että suhde liikemies Niko Ranta-ahoon on ohi. Nikon osaksi jää kärsiä vankeustuomio ja aloittaa aikanaan puhtaalta pöydältä. 

MTV: Sofia Belórf jätti Niko Ranta-ahon, muutti uuteen kämppään!

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!