Uutiset

Erolevyn valmiiksi saanut Herra Ylppö avoimena: Olen kamppaillut ahdistuneisuuden kanssa!

07.12.2019 08:33

Ensi vuonna julkaistavan levynsä valmiiksi saanut laulaja Herra Ylppö myöntää kamppailleensa tänä syksynä surumielisyyden kanssa.

- Eron ja masennuksen takia elämäni on ollut yhtä aaltoliikettä! Levyä tehdessä voin hyvin, koska minulla oli koko ajan tekemistä. Tyhjyyden tunne iski, kun saimme levyn valmiiksi. Se johtui varmasti osittain avioerosta, sillä perhe ei ollutkaan enää ympärillä. Kai sen voi sanoa, että olen kamppaillut ahdistuneisuuden kanssa. Yleensä olen sairastanut flunssan saatuani levyn valmiiksi, mutta nyt sairastin ikävän tunteen, Herra Ylppö kertoi Seiskalle Tripla-kauppakeskukseen avatun Cinemon-elokuvateatterin avajaisissa.

Tunnelin päässä on alkanut näkyä jo valonpilkahduksia, kun hän on ruvennut harjoittelemaan ensi kevään kiertuetta varten.

- Nyt on ihana eri meininki kuin kaksi kuukautta sitten. Odotan jo keikkoja ja yleisön eteen pääsemistä, Ylppö sanoo.  

Tällä hetkellä Ylppö ei kaipaa rinnalle uutta elämänkumppania.

- Olen halunnut pysyä sinkkuna. Eron jälkeen olen tavannut Tinderin kautta naisia, mutta en ole vastannut hetkeen kenellekään, koska olen halunnut nauttia yksinäisyydestä. Olen ollut yksinäinen susi, sillä en ole ollut tekemisissä juurikaan kenenkään kanssa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!