Uutiset

Erokoti yhä myymättä! Amadeus Lundberg menetti 85 000 euron tulot koronan takia: Talokaupat helpottaisi taloutta!

23.09.2020 08:02

Tammikuussa tangokuningas Amadeus Lundbergin, 31, vaimo, espanjalais-suomalainen tatuointitaiteilija Lara del Mar Sánchez, 41, haki avioeroa.

Amadeus muutti avioeron tuoksinassa luhtitaloon yksiöön Järvenpään keskustassa, ex-vaimo taas asuu tatuointistudionsa lähellä Kellokoskella.

Lue myös: Lapsensa äidistä eronnut Amadeus Lundberg: Näen poikaani viikoittain!

Perheen komea omakotitalo on yhä myynnissä. Sata vuotta vanhaa, täysin remontoitua hirsitaloa Kinnarin suositulla asuinalueella on kaupattu jo usean kuukauden.

– Olisi tietysti hyvä, että saisimme talon myytyä. Se helpottaisi molempien taloutta.

Lue myös: Tangokuningas Amadeus Lundberg avautuu faneja huolestuttaneesta romahduksestaan: ”Olen herkkä ihminen!”

Taloudesta puheenollen: koronan aiheuttamia tulonmenetyksiä ei voi artistien kohdalla vähätellä. Amadeuskin laskeee, että keikkatuloja on jäänyt noin 85 000 euroa saamatta. Se on iso lovi.

– Tämä on ollut tosi, tosi rankkaa. Olen yrittänyt keksiä muuta tekemistä ja ajatella positiivisesti. Odotan ja toivon, että rokote tulee ja elämä palaa ennalleen, tangokuningas toivoo.

– Olen tehnyt biisejä tuttavani studiossa ja liikkunut paljon. Juoksen, kävelen ja käyn salilla. Ei ole tullut koronakiloja. Odotan ohjelmatoimistoni linjausta, tehdäänkö konsertteja vielä. Voisin tehdä vaikkapa pienempiäkin, alle sadan hengen konsertteja.

Amadeuksen talo on yhä myymättä.
Amadeuksen talo on yhä myymättä.

 

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!