fbq
Uutiset
08.05.2017 15:34
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Nanna Karalahti poseraa Seiskalle
Eroilmoituksesta kolme viikkoa - Nanna Karalahti avautuu arjesta: ensimmäinen yö poissa Jax-pojan luota!
Uutiset
08.05.2017 15:34
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Aviomiehestään Jere Karalahdesta avioeroa työstävä Nanna Karalahti kirjoittaa tuoreessa Idealistan blogipostauksessaan ensimmäisestä vuodestaan Jax-poikansa kanssa. Ex-pariskunnan poika täyttää lauantaina vuoden. 

Hän syntyi perjantaina 13. päivä. Säästä mulla ei ollut hajuakaan, mutta edelleen olen erittäin positiivisesti yllättynyt miten ihana henkilökunta Kätilöopistolla oli ja miten upean kokemuksen hirveistä kivuista huolimatta he pystyivät minulle tarjoamaan. Kello 19:51 minulla oli maailman upein asia sylissäni, juuri syntynyt lapseni, joka teki minusta samalla äidin.

Blogipostaus on ensimmäinen sitten kun Nanna ja Jere ilmoittivat erostaan kolme viikkoa sitten. Seiska paljasti viime viikolla, että Jere viihtyy jo uuden naisen rinnalla ja viettää öitäkin tämän luona, joten ex-pariskunnan erilaiset arjet ovat jo lähteneet käyntiin. Siihen viittaa myös siihen, että Nanna kertoo blogikirjoituksessaan olleensa viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa yön erossa Jax-pojastaan.

Olin ensimmäistä yötä pois kotoota toissa päivänä ja heräsin yöllä siihen, että olisin toivonut Jaxin olevan siinä vieressäni. En tiedä ollaanko me siis kumpikaan valmiita luopumaan siitä läheisyydestä, mitä imetys tuo. En koskaan kuvitellut imettäväni näin pitkää, mutta niin vaan äitiys muuttaa ihmistä ja suhtautumista asioihin niinkuin kävi tässäkin asiassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »