Hyppää pääsisältöön
Niko Ranta-aho ei saa tavata Sofia-rakastaan.

Eristys jatkuu! Mikkelin vankilaan siirretty törkeistä huumausainerikoksista epäilty Niko Ranta-aho ei saa nähdä edes Sofia-rakastaan!

Niko Ranta-aho istui Pasilan poliisivankilassa heinäkuussa tapahtuneesta kiinniotostaan lähtien aina tämän viikon maanantaihin saakka, jolloin hänet kuljetettiin Mikkelin vankilaan.

Vaikka Niko pääsi pois poliisivankilan karuista olosuhteista, hänen yksinäisyytensä jatkuu.

– Haimme oikeudelta lievennystä yhteydenpidon rajoitukseen, mutta siihen ei suostuttu, asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoo.

Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma.
Nikon asianajaja Hannu Kaitaluoma.

 

Lue myös: ”Seiska luettavaksi joka viikko!” Tutkintavankeudessa viruvan Niko Ranta-ahon asianajaja kommentoi törkeistä huumausainerikoksista epäillyn tilannetta!

Ranta-aho ei ole saanut tavata tai puhua Sofia-rakkaansa kanssa kertaakaan tutkintavankeudessa ollessaan, eikä saa edelleenkään.

– Sofia on epäiltynä samassa rikosjutussa, ja tämä on syy siihen, ettei heidän anneta puhua.

Lue myös: Vain Seiskassa! Sofia Belórf puhuu ensikertaa tutkintavankeuden jälkeen: ”Mielettömän kova ikävä Nikoa!”

Tutkinnan turvaamiseksi törkeistä doping- ja huumausainerikoksista epäilty Niko saa olla yhteydessä vain perheensä kanssa. Mikkelin vankilassa hän ei saa tavata edes muita vankeja, ja hänen on suoritettava vankilatoimet yksin.

– Joskus eristys jatkuu oikeudenkäyntiin saakka, Kaitaluoma kertoo.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mia Jussinniemi
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!