Hyppää pääsisältöön
jari aarnio oikeudessa

Erikoinen sotku Aarnion vangitsemisesta: jäivätkö kollegat kahvittelemaan?

Helsingin poliisilaitoksen huumerikosyksikön ex-päällikkö Jari Aarnio tuomittiin tänään 10 vuoden vankeuteen niin sanotusta tynnyrijupakasta. Aarnio määrättiin heti vangittavaksi, ja Seiska oli paikalla todistamassa, kun kolme siviilipukuista poliisia saapui Aarnion asunnolle pian tuomion julkistamisen jälkeen.

Poliisit marssivat asuntoon, mutta eivät sieltä ulos. Tässä vaiheessa he ovat olleet sisällä jo kolmisen tuntia, mikä on herättänyt ihmetystä pidätystä seuraamaan tulleissa kansalaisissa. Seiskalle pohdittiinkin, ovatko poliisit jääneet Aarnion luo kahvittelemaan. Kyseiset poliisit edustavat Helsingin poliisilaitosta ja ovat täten Aarnion entisiä kollegoita.

Jahka Aarnio saadaan asunnosta ulos, hänet viedään Vantaan vankilaan.

Tuomittiin lukuisista rikoksista

Helsingin käräjäoikeus näki, että Aarnio on ollut kuuden hasistynnyrin maahantuonnin ja levittämisen järjestelyssä keskeinen henkilö ja siten syyllistynyt viiteen törkeään huumausainerikokseen.

Aarnio tuomittiin tänään näistä rikoksista ja 17 muusta rikoksesta 10 vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Lisäksi Aarniolla on allaan kolmen vuoden tuomio, jonka hovioikeus antoi hänelle syyskuussa Trevoc-haarasta.

Juttua muokattu 29.12. kello 14.20: Korjattu pidättäminen vangitsemiseksi.

Lisäys juttuun 29.12. kello 19:14: Poliisit poistuivat paikalta lopulta ilman Aarniota, eli kyseessä oli mitä ilmeisimmin todella silkka kahvittelu.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!